Året 2015 – Throwback #1

Jeg tenkte jeg kunne starte litt tidlilgere i år. Nemlig starte litt tidligere med tilbakeblikkene mine på året 2015. Jeg vet det er nesten to hele måneder igjen av året. Men disse innleggene tar tid og ikke minst så er plutselig året over før vi vet ordet av det, og da har jeg helt glemt det. Så jah, kanskje vi bare skal sette igang?

Januar 2015

Dette ble en vanskelig måned for meg. Veldig brått ble det en vanskelig måned. Jeg skulle tilbake på skolen etter en fantastisk fin juleferie, men slik ble det altså ikke. Jeg klarte ikke å dra. Jeg fikk panikkangstanfall uten i det hele tatt å vite hva det var for noe på den tiden. Jeg klarte ikke dra på skolen, og ble hjemme. Jeg trodde jeg bare var blitt litt dårlig denne morgenen. Men slik gikk det altså ikke. I løpet av høsten hadde jeg utviklet panikkangst og det ble bare værre og værre. Jeg begynnte å få det i situasjoner som jeg hadde vært trygg i, i så mange år. Og det var da jeg måtte sette en stopper for det. Jeg måtte ta det valget å slutte på skolen.

1503234-7-1419510423803

Det var et av de mest vanskelige valgene jeg noen gang har tatt. Slutte skolen? Jeg hadde aldri trodd at jeg var en av dem som kom til å slutte skolen.. Men slik ble det altså. Jeg sluttet på skolen og begynte å studere som privatist. Det angrer jeg ikke på i det hele tatt. For om jeg hadde fortsatt på skolen kunne panikkangsten gått så langt at jeg måtte.. Jah.. Jeg tør egentlig ikke tenke tanken en gang. Men hvertfall så var det en veldig tung måned for meg. Og det som er det viktigste er at jeg er kommet sterkere ut av det og sliter nå ikke med panikkangsten til den graden.

Februar 2015

Denne måneden gikk jeg ut med grunnen til at jeg sluttet på skolen. Det innlegget kan du lese HER (Dette innlegget er på den gamle bloggen). Men denne måneden hadde jeg også en syk motivasjon til å blogge, og jeg så virkelig forbedringer selv. Jeg begynte med videoblogger igjen, og følte at det var noe jeg virkelig ville gjøre! Det var gøy å både filme og å redigere.

1503234-10-1424544110107

Jeg var på caféturer med Emma, Elise og mamma. Jeg koste meg og nøt livet som privatist. Nemlig å kunne studere når og hvor det var jeg ville! Jeg var også på Norefjell sammen med Mathias og Philip, og vi hadde det super gøy. Gutta stod på slalom/snowboard og jeg gikk turer i fjellt. Vi hadde det gøy på kveldene og nøt virkelig en fin vinterferie. Hvis du vil se en video fra det, så finner du den HER.

Det var også denne måneden jeg byttet over til femelle.no. Det var siste dagen av Februar.

Mars 2014

Det å ha byttet til ny bloggportal ga jo denne jenta enda mer motivasjon til å gjøre det enda bedre. Og når jeg ser tilbake på det nå, så er jeg egentlig misunnelig på det jeg fikk til selv. Haha, er ikke bare bare. Og det ser faktisk ut som at jeg må ta frem den gamle speilrefleksen igjen. Jeg fikk ufattelige fine bilder av den altså!

Når jeg da ble del av femelle.no så fikk jeg muligheten til å bli med på en bloggtur. Jeg kjennte jo ingen av bloggerne som skulle være med på tur, men gøy skulle det nok bli. Vi fikk vite at vi skulle reise 11. April, og alle sammen gledet seg masse allerede i Mars!

1

Jeg hadde visst en voldsom treningsmotivasjon gående, og skrev til og med blogginnlegg om trening. What? Haha, jøss, der er jeg ikke nå altså! Men jeg var ikke bare inne i en treningsperiode. Jeg var inne i en bakeperiode også. Haha, DET var nok grunnen til at jeg følte jeg måtte trene mer ja!!

Jeg, Emma, Linn og en venninne av Linn var på Katy Perry konsert. Minnet er jo morsomt å se tilbake på, men konserten var ikke mye å skryte av altså. Hun oppholdt seg nesten mer bak scenen enn det hun gjorde foran..Så reiser nok ikke på en ny konsert med henne!

IMG_5068

Også var jeg og Emma på Farris bad. Det var en fantastisk helg som jeg stadig ser tilbake på. Vi koste oss på spa-avdelingen langt om lenge på både lørdag og søndag formiddag. Vi feiret at Emma var 19 år med kaker og gaver på senga. Vi hadde en deilig middag under Earth Hour og vi nøt virkelig en skikkelig jentehelg.


Hehe, som dere kanskje skjønner ut i fra hvordan jeg kunne fylle ut Mars måneden bedre enn de andre, så var jeg blitt mye bedre allerede etter kort tid. Da med tanke på panikkangsten. I Januar og Februar jobbet jeg veldig mye med meg selv, og utfordret meg selv på riktig måte, uten å skrive så alt for mye om det. Og det er derfor det er litt vanskelig å fylle ut ting fra disse månedene. Men neste gang jeg kommer med et innlegg så ser dere nok en enda større forskjell. Håper jeg hvertfall! 🙂

Hva syntes du om innlegg som dette? Hadde du en okei start på 2015? 

Del

2 Kommentarer

 1. 11. november 2015 / 17:36

  SÅ morro å lese tilbake. Jeg elsker sånne throwback poster. Nesten blitt en juletradisjon i seg selv det å lese årskavalkader på bloggene til folk.
  Var så kjekt på GC med dere alle, og jeg skulle gjerne tatt en tur igjen med den gjengen om forholdene la seg til rette 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 22:47

   Ja, er vell noe med det altså! 🙂 Og det er ikke bare bare å få det til å passe for alle nei.. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *