Christmas Party Makeup – Part One!

Det begynner å nærme seg den tiden av året at det er flere festligheter forbindet med jul. For eksempel julebord med både jobb og venner, familiesammenkomster og mye mye mer. Derfor har jeg nå de neste onsdagene tenkt til å lage forskjellige sminkelooks som er fine til slike annledninger. Denne uken valgte jeg en fin look med olivenfarget øyenskygge, glitter og ikke minst røde lepper. Det er en sminkelook som er superfin om du vil ha en litt dempet look til den lille svarte kjolen. Jeg må bare beklage at lyset er litt dårligere i denne videoen, men dagslyset forsvant mens jeg holdt på å filme!

Neste uke har jeg tenkt til å ha en look med litt mer farge. Så det blir spennende å se hva jeg kommer frem til. Jeg skal nemlig eksprementere litt denne uken og jeg gleder meg alltid like mye til hver gang!

Ha en strålende onsdag, og hva syntes dere om sminkelooken? 

Del

8 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 12:04

   Tusen takk skal du ha! 🙂 Søt du er!

 1. Trine N.
  11. november 2015 / 14:50

  Utrolig fin look!! Må si videoene dine blir bedre og bedre Helene 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 14:58

   Aww, tusen takk skal du ha! Det betyr virkelig mye for meg å høre det! :O 😀

 2. E.
  11. november 2015 / 14:57

  Denne looken skal jeg helt klart prøve ut til helgen da jeg skal i bursdag! Tusen takk for nydelig inspirasjon. 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 15:02

   Så bra, glad du likte videoen! 😀 Kos deg i bursdag.

 3. 11. november 2015 / 15:36

  For en utrolig flott look! Såå flink du er 😀
  Kjempe flott blogg også! NYT dagen <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. november 2015 / 17:17

   Tusen takk skal du ha!! 😀 Nå blir jeg glad <3 Nyt resten av kvelden fine deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *