Vinter essentials – Kropp og hår!

Noen av dere har faktisk lurt på hva jeg forandrer på når det kommer til produkter for hår, kropp og ansikt når vinteren begynner å nærme seg. Og siden den tiden nå er her så tenkte jeg i dag å vise dere hva jeg bruker når det kommer til kropp og hår, også tar jeg ansikts produktene neste gang da det er en god del mer produkter! Men ja, her er hvertfall det jeg har startet å bruke for øyeblikket:

In the shower

Når det kommer til håret så har jeg nå i det siste prøvd en ny shampoo og en ny balsam. Denne shampoen fra John Freida er for de som vil fremheve de blonde tonene i håret sitt enda mer. Jeg er jo veldig glad for at jeg er født blond, og vil gjerne fremheve de blonde tonene, også gjennom vinteren. Men når sola ikke er her hele tiden for å gjøre jobben, så er det jo greit å ha en shampoo som kan klare det. Og jeg er faktisk veldig fornøyd så langt. Jeg har ikke brukt den alt for lenge, men jeg begynner faktisk å se en forskjell. De har forresten også shampoer til andre hårtyper også, du kan finne de i div butikker, f.eks. Vita.

_MG_6004

Når det komemr til dusjsåpe så har jeg begynnt å bruke denne fra Sanex, den skal gi huden fuktighet ved å gjenopprette den naturlige fuktigheten i huden og den er mild mot huden. Denne passer også godt til den som har veldig sensitiv hud! Så sliter du like mye som meg, og sikkert mange andre på denne årstiden, med tørr hud, så er denne absolutt å anbefale! Jeg kjenner virkelig at den har gjort en forskjell på huden min. For på denne tiden i fjor hadde jeg allerede knusktørre legger..

My body

Når det kommer til kropp så er jeg generelt ufattelig dårlig til å bruke fuktighetskrem. Rett og slett fordi jeg syntes det er utrolig kjedelig.. Derfor har Eight Hour Cream All-over Miracle Oil vært min reddende engel i år. Jeg sprayer meg gjerne med denne før jeg legger meg om kvelden. Den synker fort inn i huden, så ikke vær redd for at du skal få oljete sengetøy! Det denne oljen skal gjøre er å fange opp all fuktighet og ikke minst holde fuktigheten på plass. Og denne har vært med på å gjøre slik at jeg ikke trenger å smøre meg med fuktighetskrem hver eneste gang jeg har vært i dusjen! HEAVEN!

_MG_6010

Når det kommer til deodorant har jeg begynt å bruke en fra Sanex sin kolleksjon. Denne gir en god beskyttelse i 24 timer, og den har ikke skuffet meg i de ukene jeg har brukt den nå. Og jeg har virkelig utfordret den, det skal sies! Akkurat denne deodoranten skal også unngå å gi hvite merker på både huden og på klærne. For hvor irriterende er ikke det nå som vi begynner å gå med mørkere klesplagg? Og sist men ikke minst så opprettholder den en riktig bakterieflora under armene. Noe som er viktig det og. Så denne er absolutt verdt å prøve ut, og ikke minst min favoritt nå om vinteren!

_MG_6007

Men om jeg føler jeg en sjelden gang trenger å tilføre litt ekstra fuktighet smører jeg meg inn med en fuktighetskrem fra Clarins. Jeg fikk den i julegave i fjor av foreldrene til Mathias, og den har vært en fast følger. Jeg smører meg en gang og fuktigheten varer så utrolig lenge. Og noe jeg liker ekstra godt er at den inneholder Shea butter, og med en gang kremer inneholder det så føler jeg de er så utrolig mye bedre og ikke minst enda mer fuktighetsgivende! Jeg vet ikke hva det er jeg, men det er hvertfall min mening. 🙂


Yes, det var da de produktene jeg sverger til når det kommer til vintersesongen. Neste torsdag tenker jeg å følge opp dette innlegget med produktene jeg bruker i ansiktet om vinteren. Da hva jeg bruker når jeg skal rense det, hvilke fuktighetskremer, nattkremer, øyekremer osv. som jeg liker å bruke om vinteren. Også håper jeg innlegget faller i smak, jeg har hvertfall kost meg mens jeg skrev det. Jeg liker egentlig utrolig godt å lage slike innlegg til dere, så bare si i fra om dere vil ha mere av slikt!

Bruker du noen av disse produktene eller vil du anbefale meg å prøve noe annet? 

// Sponsede produkter, utenom den fra Clarins

Del

1 Comment

  1. E.
    13. november 2015 / 10:46

    Jeg har sett produktene til Sanex flere og flere plasser nå, og hører stadig mye bra om dem! Jeg tror jeg må kjøpe med meg de produktene neste gang. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *