With a hint of colour!!

MG_6023

Jeg har det med å gå for de grå bakgrunnene når det kommer til antrekksbilder altså. Jeg vet ikke helt hvorfor, men syntes det er så fint og stilrent. Noe som passer bra når jeg skal ta antrekksbilder! Jaja, jeg tenkte jeg hvertfall kunne vise dere gårsdagens antrekk før jeg løper avgårde på jobb, og blir der så og si resten av dagen. Jeg har nemlig falt fullstendig for det nye skjørtet mitt fra Kappahl. Det er jo slike skjørt i nærmest alle butikker om dagen, men jeg syntes det var et eller annet ekstra ved dette.

_MG_6048

MG_6042

Skjørt – Kappahl (sponset)    Strømpebukse – Primark    Poncho – Gina Tricot    Veske – MK
Klokke – klokker.no (sponset)    Ringer – Primark    Smykke – gave

MG_6044

MG_6021

_MG_6034

_MG_6031

Jeg har en liten følelse på at dette kommer til å bli et av favoritt antrekkene mine fra November. Jeg ble bare utrolig fornøyd med det, og ikke minst så følte jeg meg bra i det, og det er en deilig følelse å ha. Og jeg liker også at det er enkle og klassiske farger med en ting som er en skikkelig kontrast. Jeg er nemlig en som er alt for glad i svart og grå om vinteren, så det å ha denne vesken til gjør at det ikke blir så alt for kjedelig. Skulle gjerne hatt en rød veske også kjenner jeg!

Nei nå må jeg avslutte slik at jeg ikke kommer for seint på jobb. Jeg håper dere får en fin dag i dag.

Hva syntes du om gårsdagens antrekk? 

Del

4 Kommentarer

 1. 12. november 2015 / 11:38

  Så utrolig fint, elsker vesken! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. november 2015 / 13:56

   Tusen takk skal du ha! 😀 liker den veldig godt selv ^^

 2. 12. november 2015 / 14:17

  En nydelig veske! og et veldig pent antrekk <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. november 2015 / 17:48

   Tusen takk!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *