Soon a new giveaway!

Det er fredag, det er faktisk min fridag, men fri hva er det for noe? Jeg lot meg selv ligge litt ekstra lenge i senga i dag tidlig, men så var det opp og dusje og stelle seg. Filming, en bytur, bildetakning og redigering stod nemlig på agendaen. Og i og med at jeg sov litt ekstra lenge og plutselig satte igang med dagen, så glemte jeg at jeg ikke hadde skrevet noen innlegg til i dag.

3

Og forresten!! Så kommer det snart enda en giveaway som jeg vet kommer til å falle godt i smak hos de fleste av dere. Nå som giveawayen med kappahl er avsluttet er det jo greit at det snart kommer en ny? Er jo nå på denne tiden det er ekstra gøy å gi, det gir så mye glede for både meg og dere! Kan dere gjette dere til hva slags konkurranse jeg skal ha snart? Tips – passer godt i og med at det snart er et nytt år! 

2

Men nå må jeg sette meg til å redigere videoen, da den skal opp i morgen tidlig! Så blir en rolig kveld foran macen på meg. Og kanskje jeg rekker og bli ferdig til norske talenter. Jeg syntes det egentlig er litt koselig å se på mens man koser seg med fredagsmiddagen. Og i dag skal jeg faktisk gi meg selv lov til å kjøpe julebrus. Det har jeg gledet meg til lenge det! Men hvertfall så ville jeg innom en liten tur for å ønske dere en god helg! Jeg ville ikke la det bli helt stille her i dag.

Er dere spente på ny giveaway? Hva tror du at det kan være?

Del

2 Kommentarer

 1. 13. november 2015 / 19:48

  Akkurat sånn har min “fridag” vært også, bortsett fra filmingen! Man får liksom aldri helt fri… Men så er det jo litt gøy å ta bilder og filme også da 😀 Gleder meg til giveaway! Ha en fin kveld 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. november 2015 / 20:06

   Nei det er noe med det altså, vi bloggere får holde sammen på slikt! ^^ og ja, bilder og film er jo gøy, det er verdt altså! Ha en fin kveld du og søte deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *