Thinking of you, Paris!

I går skjedde det igjen. En helt vanlig kveld ble plutselig snudd på hodet. Alle i et hvert hjem satt som klistret til tv-skjermen for nye nyheter. Nye nyheter om hva det var som faktisk skjedde i Paris. Det er helt forferdelig det som skjer, og det er skummelt å tenke på hva som kan være det neste. Men jeg tenker og føler så med de i Paris akkurat nå. Det er ikke mange årene siden vi ble rammet. Hvor mange liv gikk tapt, og nå føler Paris på det samme.

Jeg følte ikke jeg kunne starte denne dagen som om det var noen normal dag, for det er det ikke. Mye kommer til å forandre seg nå. Jeg kunne ikke starte denne dagen med et muntert innlegg og late som ingen ting har skjedd, for det er mye som har skjedd. Så alt for mye! Herlighet, det er jo ikke langt unna. Paris er en by mange lett reiser til for en helg.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Klokken er to på natta når jeg skriver dette, og jeg skal stå opp for å dra på jobb om 6 timer.. Men akkurat nå virker det ikke viktig. Det virker ikke riktig, jeg vet ikke hvorfor jeg føler det slik.. Jeg er satt ut og egentlig i sjokk over hvordan noen mennesker kan behandle andre. Hvordan de får seg til å gjøre slikt. Og det værste er at de syntes det er på sin plass. At det er det riktige å gjøre. Det er det som er så ufattelig skremmende.

Alle mine tanker går hvertfall ut til venner og familie av ofrene! #PrayForParis

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *