My classy Friday outfit!

_MG_6085

Frokosten er inntatt, og jeg skal straks i dusjen før jeg setter nesa mot skien for en familiemiddag der. Men først må nesten dere få en liten oppdatering. For når jeg var i byen på fredag med lillesøsteren min var hun så snill og tok noen bilder av meg slik at jeg kunne ha enda en post til dere i dag. Er greit å ha en personlig fotograf altså! Hvertfall så dro jeg frem en kjole jeg kjøpte på Primark i fjor. Jeg brukte den ikke så alt for mye, men den er jo egentlig ganske lekker! Og med et belte i livet så fremhever den det man vil fremheve, og det skal jeg på ingen måte klage på. Tror denne kjolen blir brukt mer i løpet av vinteren enn bare dette!

_MG_6058

_MG_6084

_MG_6079

_MG_6068

Kjole – Primark    Jakke – Monki    Belte & smykke – Primark    Klokke – MBMJ
Sko – Din Sko    Veske – Ebay    Solbriller – Stylestore.no (sponset)

_MG_6086

_MG_6061

_MG_6090

_MG_6061

Kjenner jeg er blitt mye mer fornøyd med bildene etter at jeg gikk tilbake til speilrefleksen altså. «Man vet ikke hva man har før det er borte». Følte det egentlig passet litt, men heldigvis har jeg muligheten til å forandre det tilbake til den gode, gamle kvaliteten!

Jeg hadde en super kveld i går på besøk hos en kompis som jeg ikke har sett på alt for lenge. Det var godt å se han igjen, og gleder meg til neste gang. Noe annet jeg også gleder meg til er min lille Trondheimstur førstkommende fredag. Blir godt å se min kjære igjen, selv om det bare er for en helg!

Hva syntes du om dagens antrekk? Hva likte du best ved det?

Del

6 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   15. november 2015 / 13:25

   Tusen takk! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   15. november 2015 / 19:44

   Tusen takk skal du ha! 😀

 1. 15. november 2015 / 23:15

  Så flotte antrekksbilder Helene. Du passer så godt i burgunder. 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   15. november 2015 / 23:48

   Tusen takk skal du ha! 🙂 Er en del som sier så ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *