Året 2015 – Throwback #2

April 2015

April startet med den fineste påskeferien en kan drømme om! Vi hadde et nydelig vær. Vi var mye ute, både på skiturer, grilling av pølser og marshmellows på terrasen, aking og mye mye mer. Det er noe spesielt ved en påske på fjellet altså. Jeg håper virkelig vi får tatt turen i 2016 også. Blir ikke det samme  med en påske uten fjellet nå altså, jeg er blitt bortskjemt! 😀

PicMonkey Collage

Jeg reiste også til Gran Canaria med 9 andre herlige jenter, som da alle blogget på femelle.no. Vi hadde en fantastisk tur, og at ingen kjente hverandre noe særlig før vi reiste er helt sykt. Alle gikk så fint sammen og turen er noe jeg tror vi alle ser tilbake på som et godt minne! Masse bilder ble tatt, og minner ble skapt. Og selv om kamerate mitt døde i løpet av de første dagene på turen så hjalp jentene meg med både antrekksbilder og om jeg trengte bilder ellers. Så alle var søte og hjelpsomme! Savner dere jenter <3

P4171756

Og ikke lenge etter at vi var hjemme igjen, tjah, det var vell en uke eller to etterpå. Så reiste jeg innover til Oslo for å møte Kristina igjen. Hun er en av de jeg fikk best kontakt med etter GC turen og vi bestemte oss plutselig en dag for å dra ut å spise sushi og på noe event greier på Steen&Strøm. Det var noe moteshow og noe gratis smaksprøver og slikt. Det gjorde nok ikke så stort inntrykk da jeg ikke husker nøyaktig hva det var.

sushi restauranten

Mai 2015

Wohooo, denne måneden var det russetid. Endelig? Tjah, jeg gikk vell med russebuksa totalt tre ganger om jeg ikke tar helt feil? Nei, det ble ikke den store russefeiringen for min del. Men minner fra denne måneden har jeg nok av. Eneste problemet er at jeg blogget veldig få av dem!

P5140042

Hvertfall så fikk jeg Olympus Pen kameraet mitt som jeg elsker!! Det er jo så lett og hendig å få med seg rundt om kring. Og ikke minst på reiser er den utrolig god å ha. Men nå når jeg ser tilbake på de gamle bildene mine som er tatt med speilrefleksen, så ser jeg at Olympusen ikke gir helt den samme kvaliteten altså.. Desverre. Jeg får se og få fikset speilrefleksen min snart, og få tatt den litt mer i bruk igjen!

IMG_5945

Denne måneden skrev jeg også et innlegg om mine tips om du skal til den Franske Rivieraen. Jeg har vært der to ganger selv, og har på best mulig måte skrevet et info innlegg som du kan finne HER.

Juni 2015

Denne måneden blogget jeg faktisk overraskende lite. Og jeg ser desverre at kvaliteten på bildene er sunket betraktelig fra før jeg fikk Olympus Kamera… Dette får meg virkelig til å innse forskjellen!

Men hvertfall, denne måneden ble jeg 19 år! Ikke at det var noe stort og ikke at jeg feiret det, men jeg hadde jo trossalt bursdag. Og det har man jo kun en dag i året! Jeg fikk nydelige gaver fra alle rundt meg og jeg kunne virkelig ikke hatt en bedre dag. Den startet som den alltid gjør, nemlig med frokost, kake og gaver i senga! Like deilig med litt ekstra luksus.

P6070011

Resten av måneden ser det ut som jeg koste meg med venninnekvelder, kvelder utpå med Mathias, Emilie og Per. Sankthansaften hadde vi en super fin kveld utpå med reker og bålbrenning i solnedgangen. Det var virkelig en fin dag det altså.

Jo, jeg var faktisk en tur i Oslo denne måneden og! Jeg møtte nemlig Kristina og Christina for å ta litt bilder, spise en deilig middga og dra på event sammen med dem. Alt ble gjort utenom sistnevnte. Eller, vi stakk vell innom en liten stund, men det varte ikke så alt for lenge før vi tok turen ut i Oslos gater igjen. Vi koste oss hvertfall med antrekksbilder på Operaen og middag i solen på en koselig restaurant rett ved Operaen! En fin dag var det. 🙂

P6040064

P6040055

Disse månedene jeg har gått gjennom nå pleier virkelig å være mine favoritt måneder. Solen er fremme, varmen er tilstedet og man kan nyte livet litt ekstra. Men i år må jeg innrømme at jeg ikke har noen favoritt måneder hittil. Jeg får se etter jeg har gått gjennom de siste også, men inntil nå så ser året jevnt fint ut med unntak av en tøff start!

Gjorde du noe minnerikt en av disse månedene, som du husker ekstra godt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *