VIDEO: Christmas Party Makeup Part 2

Da var det onsdag igjen, og for dere som ikke har fulgt meg så lenge så betyr det at det er tid for en Youtube video. Jeg legger nemlig ut videoer på Youtube hver Onsdag og nesten hver Lørdag. Som jeg da også deler med dere her.

Forrige onsdag, denne og den neste onsdagen var planen å dele med dere tre forskjellige makeuplooks som kan være fine å bruke på julebord. Jeg liker å bruke disse sminke lookene selv og får skryt av dem når jeg bruker dem. Så om du trenger litt inspirasjon til kommende julebord enten det er med jobben, familie eller venner, så kan du få det her!

Jeg vil bare si at jeg er på ingen måte proff og jeg prøver heller ikke å fremstå slik. Det eneste jeg vil er å ha det gøy med sminke og dele det med dere samtidig! For det er nettopp det jeg har når jeg lager disse videoene, jeg har det gøy og jeg sminker meg. For meg blir det ikke bedre hvertfall, og jeg håper dere liker dagens look. Jeg gikk for en litt mer gullvariant denne gangen, og neste gang tenker jeg å gå i de sotede rekkene. Så det blir spennende!

Håper du likte videoen, og kunne du tenke deg å prøve denne looken?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *