Let’s Talk: Blogging, Sammenlikning, Selvfølelse…

Okei, i dag hadde jeg egentlig et annet innlegg som skulle ut til dere, men jeg trengte å skrive litt. Jeg trengte å få ut litt tanker, og da var det nettopp det jeg skulle gjøre!

I går var en slik dag hvor alle tanker kokte over i hodet mitt. Jeg var lei meg og klarte ikke å nyte det at jeg faktisk hadde hatt en fin og produktiv dag. Det var et eller annet som plaget meg. Et eller annet som gjorde meg lei. Og det gikk vell egentlig ikke opp for meg hva det var før jeg måtte prøve å forklare hva jeg følte for Mathias. Jeg sa nemlig da at jeg var sliten. Sliten av å lete etter ting å bli bedre på med tanke på bloggen. Sliten av å sammenlikne meg selv med andre. Sliten av å tenke på bloggen 24/7. For det er nettopp det jeg har gjort denne uken…

Misforstå meg rett. Jeg er utrolig glad i å blogge, og jeg får utrolig mye igjen for det. Men den siste uken har jeg vært obsessed. Jeg klarer ikke tenke på annet, jeg sitter nesten konstant på macen og prøver å finne noe jeg kan bli bedre på, prøve å finne feil med min egen blogging. Men hvorfor gjør jeg det? Hvorfor er ikke det jeg allerede gjør, godt nok? Det er et eller annet med det «flink pike» syndromet altså. Det er ikke bare på skolen det finnes. Det utvikler seg til noe mer, for det er så mye press. Men et press man gjerne da skaper for seg selv.

Jeg kjenner at jeg i dag trenger å ha litt andre planer. For i går filmet jeg to videoer. Jeg tok outfitbilder. Jeg redigerte dem og skrev et innlegg som skal ut på lørdag. Jeg redigerte en av videoene, og jeg leste andre sine blogger, og sammenliknet meg selv igjen. Jeg gjør det med så mange, uten at jeg egentlig vil det. Jeg liker jo ikke at jeg gjør det.

Det som egentlig var best med gårsdagen var at jeg klarte å ta en pause. Jeg dro på kino med lille søsteren min for å se den nye Hunger Games filmen. Og jeg er så glad for at jeg gjorde det! For det første så var filmen utrolig bra, og for det andre så fikk jeg tankene litt vekk. Jeg fikk hatt en samtale med Linn som vi kun har innimellom når det kun er oss to som finner på noe, og det var godt å være et «annet» sted. Noen ganger blir det rett og slett for mye. Og på en måte er jeg glad for at jeg har forhåndsskrevet innlegg for helgen, for da slipper jeg å tenke noe på det. Da kan jeg være fullt til stede sammen med Mathias, og det tror jeg egentlig at jeg trenger! Noen ganger er det greit med en pause, uten at dere legger merke til pausen! 🙂

Jeg vet at dette egentlig ikke var det mest positive innlegget å starte dagen med, men som sagt så trengte jeg å få ut litt tanker og følelser. Og det er vell egentlig det bloggen skal være, et sted hvor jeg kan få ut kreativiteten, tanker og følelser og ikke minst en lidenskap som stadig vokser.

For jeg syntes det å blogge er super gøy. Og jeg trives så godt med det. Spesielt i det siste, da jeg har begynt å virkelig få en lidenskap for både mote og sminke. Jeg har vært glad i dette før og, men nå begynner jeg å virkelig bli betatt. Det er vell også en av grunnene til at jeg tenker på det så mye. Jeg syntes det er gøy og jeg vil ikke slutte med det. Men det jeg må slutte med er å sammenlikne, å dytte meg selv ned, og jeg må lære meg til å kunne ta pauser. Hvis ikke går jeg på veggen..

​Ikke bare bare å blogge hver dag. Håper jeg ikke er den eneste som føler det slik innimellom! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *