Vinter Essentials – Ansikt

Da var det tid for å vise dere hvilke produkter jeg bruker i ansiktet når det kommer til vintersesongen. Og er det noe jeg går tilbake til hvert år så er det helt klart disse produktene fra Ole Henriksen. Jeg bruker først «On the go cleanser» som jeg renser ansiktet mitt med. Den lukter himmelsk og gjør underverker på huden min som fort kan bli veldig tørr. Og når jeg går over med «Pick me up face tonic» så kjenner jeg at den jobber med huden og får den til å holde seg fin og myk lenge! Jeg har pleid å avslutte rutinen med en krem fra Ole Henriksen også, men den er jeg desverre tom for akkurat nå, så bruker bare dagkremen jeg skriver om lenger ned i dette innlegget.

 Om morgenen tar jeg alltid og strekker meg etter min Zuzka «Eye Zone Intensive Repair Gel». Den har vært en fast følger en god stund nå og jeg bruker den fordi den skal forhindre poser og mørke ringer under øynene, og det er et problem som er ganske stort for min del… Desverre.

Jeg bruker også Lancôme Hydra Zen Neurocalm. Den bruker jeg som en krem før jeg setter igang med sminken. Denne funker veldig godt med huden min på grunn av den er så tørr. Og denne fikser det problemet, og sammen med Ole Henriksen produktene er det den perfekte kombinasjonen!

 Om kvelden derimot bruker jeg «Eight Hour Cream Nighttime Miracle Moisturizer» og siden jeg startet å bruke den har huden min vært helt fantastisk. Jeg har ikke hatt en eneste kvise, og jeg har gått på den i snart en måned. Jeg er ikke en som har noe særlig med kviser, men noen innimellom blir det jo. Sånn er det jo med alle, men etter jeg startet på denne – null og niks! Den gjør virkelig mirakler med huden altså.

Og en gang innimellom unner jeg med å ta tiden til å kose meg i badekaret og ha på en ansiktsmaske. Denne er fra MayBeauty, og er både vond og god å bruke. Den er forferdelig å ta av, spesielt når det går så lenge mellom hver gang jeg bruker den. For det må jeg ærlig innrømme, det er sjeldent jeg faktisk tar meg tid til ansiktsmasker, det går så mye fortere å rense huden med Ole Henriksen Produktene. Og ikke minst så kjennes huden så mye mer deilig etterpå!

 Nå må jeg bare si at selv om disse produktene funker bra for meg så er det ikke sikkert de funker like bra for deg. Det kan hende du ikke har samme type hud som meg og du kan reagere annerledes på produktene. Men det vet du desverre ikke før du har prøvd. Så om du sliter med tørre flekker i ansiktet så er det vell verdt en sjanse? Og la meg vite om dere ønsker tips til foundations og liknende når det kommer til tørr hud. Jeg begynner å få litt mer peiling nå!

Hva slags produkter liker du å bruke i ansiktet når det kommer til vinteren? Hva liker du best å rense det med?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *