The time is almost here again!

 Bildet er lånt av flinke Elise

Jeg kan ikke tro at om en uke er det allerede første advent! Tiden går så alt for fort.. Og jeg har vært så opptatt at julestemningen ikke er her for fullt enda, men den kommer sakte men sikkert! Den kom litt fortere da snøen meldte sin ankomst denne uken. Jeg skal finne frem litt julepynt til bakgrunnen min til videoer neste helg og da kommer nok jula fort for fullt. Da begynner vi med julesanger på jobb også, og det gleder jeg meg så til. Jeg blir så glad av julesanger jeg. Det er så mange minner ved mange av sangene!

Jeg kommer også til å legge ut flere juleinnlegg. For eksempel antrekkstips til julaften, julegavetips, sminketips, osv. Og jeg gleder meg virkelig til å sette igang. Jeg er vell egentlig seint ute med alt, for jeg pleier vanligvis å ha julefølelse allerede i starten av November. I år derimot er alt litt forsinka, men bedre sent enn aldri sant?

Hva liker dere best ved julen? Har du julefølelsen enda?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *