En stor del av alle sin hverdag!

Har du noen gang tenkt over hvor mye vi egentlig bruker mobilen i hverdagen? Hvor stor del av dagen vi faktisk bruker på mobilen? Det har egentlig ikke jeg. Ikke før jeg så den nye kampanjen til NetCom. Den fikk meg til å tenke på alt vi faktisk bruker den teknologien til og ikke minst hvor mye lettere hverdagen blir med den. Selv brukte jeg for eksempel mobilen i går som flybilletten min når jeg skulle hjem fra Trondheim. Der sparte jeg det papiret som like godt hadde blitt kastet etter jeg var kommet hjem. På mobilen kan jeg bare slette den, og da har vi unngått å bruke unødvendig med papir.

Mobilen blir brukt til mye. Vi kommuniserer gjennom dem. Vi tar bilder med dem, filmer og kan faktisk bli kjent med nye mennesker gjennom den. Mobilen sin teknologi har utviklet seg mye i et raskt tempo, men har vi egentlig noen gang stoppet opp og faktisk tenkt: “Det er ganske utrolig hva man kan få til med en så liten ting” Den er jo en så stor del av hverdagen vår, og av den grunn tenker vi ikke over det.

Derfor syntes jeg det er godt at NetCom har satt igang denne kampanjen. Første gang jeg så den så trodde jeg det var en kampanje om at vi faktisk brukte for mye tid på den, og at vi måtte slutte. Men så tok det en helt annen vending. Om du ikke har sett den enda, kan du gjøre det her:

Nå har det jo også vært det med apper en godt stund. Jeg syntes ikke det er mange år siden jeg fikk min første klapp-mobil, og da var det ikke noe som het “apper” en gang. Og nå er det en del av de appene flere av oss ikke klarer oss uten. Det jeg bruker mobilen mest til i hverdagen er jo det å tekste med venner, sjekke Facebook, Instagram og Snapchat. Det er faste apper hos meg, men ellers er jeg også ganske mye på youtube appen, da jeg holder en del på med det. Og appen til nouw, her jeg blogger.

Det er nok ikke alle dere som har den samme bruken av apper. Noen blir brukt av nesten alle, mens andre apper blir kun brukt av noen. Men det er det som er så greit. Man kan alltid finne apper for akkurat det man leter etter. Enten det er en app med oppskrifter, eller en app som viser været, så er det mest sannsynlig et eller annet tilgjengelig.

​Hva bruker du mobilen mest til i hverdagen, og hvilke apper er mest brukt hos deg? 

// Annonse

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *