That furry jacket!

Da var jeg hjemme igjen og klar for en ny uke. Jeg storkoste meg i Trondheim sammen med Mathias, og vi hadde det så godt i hverandres selskap så lenge det varte. Vi begynte faktisk å se en Harry Potter film på fredagen, og i løpet av helgen så klarte vi på en eller annen måte å komme oss gjennom alle Harry Potter filmene. Jeg skjønner ikke helt hvordan det er mulig, da jeg føler vi gjorde en del annet også denne helgen. Men gjett om vi klarte det! Huff, vi fikk hvertfall slappet av og tilbragt masse tid sammen ❤

Nå tenkte jeg å dele med dere et av antrekkene jeg hadde i Trondheim, også får dere et koselig innlegg med bilder fra Trondheim sentrum i morgen. Det var så koselig med alle julelysene! Dere kommer også til å få se mitt nyeste tilskudd til mac leppestift samlingen min. Jeg er helt betatt av den allerede!

 Jakke – Kappahl (sponset) || Bukse – Primark || Genser – Kappahl (sponset) || Smykke – Gina Tricot

Klokka – MBMJ || Sko – Nelly || Veske – Ebay

 Da var mandagen godt i gang, og jeg har hatt en effektiv dag så langt. Videoer er blitt filmet og bilder er blitt tatt. Og jeg føler jeg virkelig har hatt en god start på uken. Det er ikke mye som er bedre enn det altså! Tror jeg hadde veldig godt av helgen i Trondheim. Nå derimot har jeg en liten pause hvor jeg ser på Keeping up with the Kardashians sammen med lillesøster, så det er det jeg skal gjøre nå før middag. Og jeg skal nyte det!

Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt! Hva syntes du om antrekket?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *