VIDEO: Room tour!

Dette innlegget skulle egentlig bli publisert på Lørdag. Men av en eller annen grunn skjedde ikke det. Dermed kommer innlegget nå før jeg starter på ukens nye innlegg! ?

God morgen skjønninger, har dere det bra? I dag tenkte jeg å dele med dere en liten room tour av soverommet mitt. Det har blitt etterspurt av flere på den gamle bloggen min da de vet jeg nettopp har pusset det opp. Rommet er ikke 100% ferdig enda, men det begynner å komme seg, så tenkte at jeg like godt kunne vise dere nå!

Jeg bor her jo egentlig ikke et helt år til en gang, men det er deilig å få gjort litt om på rommet uansett. Og jeg er egentlig ganske fornøyd. Det er jo noen bilder som må henges opp og vinduet må bli malt, men det er ikke de største greiene!

Hva syntes du om rommet mitt? Hva slags stil har du på ditt?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *