Christmas lights in Trondheim

​På lørdag tok jeg og Mathias oss en liten tur til sentrum utpå dagen. Og er det noe jeg syntes er koselig med den tiden vi nå går inn i, så er det det at julelysene er oppe i gatene. Folk er mye mer glade og smiler rett og slett mer. Det virker som om julen og det at den nærmer seg spiller så mye inn på humøret til folk, og jeg blir utrolig glad av å se det!  Vi måtte en liten tur innom Starbucks da jeg fikk skikkelig lyst på kakao med krem. Dessverre skuffet den veldig da den ikke var noe særlig god. Men Mathias koste seg hvertfall veldig med de brente mandlene han kjøpte!

Jul, Jul, Jul, jeg er klar for jul!! Hva med deg? Begynner du å bli klar nå? ?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *