A little haul!

Dagen i dag har virkelig fløyet av sted! Men når jeg tenker meg om så har vell egentlig de andre dagene denne uken også gjort det. Er mye jobb med blogg, youtube, jobb for pappa og jobb på cafeen. Det er det som har tatt opp dagene mine denne uken, og det blir det resten av den også. Jobb, jobb, jobb! Men det er helt greit når lønninga kommer inn på konto!

Og når vi først snakker om penger, så klarte jeg å svi av en liten slant på H&M sin nettside rett før helgen. Og jeg var og hentet pakken på posten i stad. Jeg er super fornøyd med alt innholdet og angrer ikke på et eneste kjøp.

 Jeg kjøpte meg en hånd lotion som jeg hadde planer om å ha på pulten. Jeg syntes det er greit å ha slik beholder med en pumpe slik at jeg bare kan ta håndkrem på fort og lett når jeg vil. Og jeg ble så glad når den luktet så himmelsk! For jeg tok en sjanse når jeg bestilte den, for jeg er litt kresen når det kommer til lukt av håndkrem, men denne var helt nydelig!

Gloss It Over Finishing Spray, kjøpte jeg vell egentlig av ren nysgjerrighet. Jeg har ikke fått testet den ut enda da jeg var akkurat og hentet pakken. Men jeg gleder meg til å se hvordan den funker. Jeg håper bare ikke at håret blir seende fett ut med den i!

 Jeg kjøpte meg også to øyenskyggebørster, da jeg ikke hadde noen små til små detaljer. Som f.eks om jeg skal ha litt øyenskygge under øyet i hjørnet osv. Så da bestilte jeg like gjerne to forskjellige typer! Hvorfor ikke? Det er jo så billig på på H&M, og de funker super bra!

Øredobbene klarte jeg ikke å la være når jeg så dem. Jeg syntes de var så kule, og jeg visste at de kom til å komme godt med i den kommende fest sesongen. Jeg tror de kan gjøre det lille ekstra til et ellers enkelt antrekk. Og det liker jeg!

 Et smykke betsilte jeg meg også! Da jeg har et slikt smykke med mange smykker fra før av i gull, tenkte jeg det ville være greit å ha et i sølv også. Og når jeg så dette til en billig penge ble det fort lagt til i handlekurven. Øverst er det en liten stein, så er det en rund greie, så en halvmåne og så en rund greie igjen. Det er enkelt og fin på så mange måter!

Leppestift og blush var vell ikke noen overraskelse? Ettersom jeg tok bildene i ganske dårlig lys ble blushen en helt annen farge når jeg redigerte bildet. Så den er ikke så dus og så lys i virkeligheten. I promise. Den er super fin og blir naturlig på kinnene, noe jeg var ute etter når jeg bestilte denne. Leppestiften er også i en fin brun/rød farge. Mer brun enn rød! Fargen heter Brunette Ambition, og den ble super fin på. Litt mystisk farge, noe som er fint til julebordsesongen. Syntes hvertfall jeg!

 Haha, ja da ble det et lite Haul her på bloggen da! Jeg hadde egentlig planer om å ta antrekksbilder i dag. Men i og med at tåken var tett som fy, så tok det seg rett og slett ikke ut. Så det må jeg bare spare til en annen dag. “Desverre” jobber jeg på kafeen de tre neste dagene (når dagslyset er her) og da får jeg ikke tatt noen. Og på søndag skal vi til Skien. Så antrekksbilder blir det desverre ikke flere av denne uken. Men jeg lover at jeg skal ta det igjen neste uke!

Har du prøvd eller kjøpt noen av disse tingene fra H&M selv? Hva syntes du om de nye produktene deres?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *