VIDEO: Christmas Party Makeup Part 3

 Da var det klart for den siste videoen i denne “serien”. Det kommer nok flere makeup tutorials før jul, men det er kun disse tre jeg har planlagt hittil. Men blir nok et par Get-ready-with-me videoer, og da inkluderer jeg jo sminke der også. Så sminkevideoer er det ikke slutt på, det kan jeg love dere! Jeg syntes det har blitt alt for gøy med sminke til at jeg skal slutte med det. Og gøy er det å dele det med dere også!
Denne looken liker jeg veldig godt selv, og etter jeg hadde filmet denne og gikk ut, så fikk jeg masse skryt. Så at denne looken faller i smak hos andre også, det er helt sikkert! og det er jo så klassisk og fint, så jeg skjønner jo det.

Hva syntes du om denne ukens look? Kunne du tenke deg å prøve den?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *