Christmas Gift Ideas!

 Har dere fått handlet inn alle julegavene enda? Selv har jeg ikke så mange jeg skal kjøpe til i år, men jeg har noen, og inspirasjonen har ikke alltid vært til stedet. Og jeg regnet ikke med at jeg var den eneste som kunne trengt litt ekstra inspirasjon nå når man begynner å nærme seg tiden enda mer. Så i dag tenkte jeg å skrive et lite innlegg om mine tips til noen julegaver. Jeg hadde hvertfall blitt glad for å få dette selv!

Hvorfor ikke gi en deilig gave-eske fra Weleda? Til vanlig er det jo et ganske stort tiltak å kjøpe seg en ordentlig god fuktighetskrem og ikke minst en ekstra god dusjsåpe. Så det å gi dette i julegave er et veldig godt alternativ. Denne dere ser over her er utrolig god på huden og ikke minst så lukter den godt av mandler. Så om du liker lukten av den og ønsker å ha en litt mer “eksklusiv” dusjsåpe/body lotion, så kan du ønske deg denne. Det tror jeg ikke du vil angre på! Og vet du om noen som kunne tenke seg det? Ja da vet du hva du kan kjøpe! (PRIS: 299 kr)

Duftlys. Duftlys er hvertfall en sikker vinner hos meg. Denne er fra Boots Apotek, og jeg falt for denne fra første sekund. Den lukter himmelsk, og det er en perfekt gave til de som liker å kose seg med tente lys. Og jah, som rett og slett liker å ha duftlys på rommet/i stuen. Den er jo også fin å gi ved siden av noe annet, for eksempel noen ansiktsmasker, eller et av forslagene lenger ned i innlegget! (PRIS: 149 kr tror jeg det var)

 Burt’s Bees er det mange som har lagt sin elsk på for lenge siden. Jeg har nå fått tak i disse tre og jeg absolutt elsker dem alle sammen. Lipglossen er utrolig fin over flere forskjellige leppestifter. Leppe-pennen gir god farge og sitter godt på leppene, og tinted lipbalmen er perfekt om du ønsker å ta vare på leppene i vintermånedene, men fortsatt vil ha litt farge. Og når det er så mange som liker dette merket så godt så er det jo gjerne en sikker vinner å kjøpe det i julegave enten det er en liten del av gaven til din søster, eller om det er en gave til en venninne. Det er opp til deg, men fint er det å få dem i gave uansett! (PRIS: ikke sikker)

 Sist, men ikke minst så må jeg jo også dele med dere noe litt mer eksklusivt. Og det jeg da skal dele med dere er denne gave pakken fra Elisabeth Arden. Det er en Self-foamin Mask og et serum. Er det noen du kjenner som liker å ta vare på huden sin og gjerne vil ha det lille ekstra, da er dette absolutt å anbefale! Masken er fantastisk å ha på, og etter du har tatt den vekk og tatt på serumet sitter du igjen med en forfriskende følelse. Så dette er perfekt som gave til den du vet vil ha det lille ekstra! (PRIS: 690 kr)

Da håper jeg dere har kanskje fått enda litt mer inspirasjon når det kommer til julegaver. Jeg får hvertfall stadig inspirasjon av andre når de legger ut slike innlegg.

Hadde du tenkt på noe av dette, og kunne du tenkt å faktisk gi dette til noen til jul? 

// Sponsede produker (utenom det lyset fra boots)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *