In need of a christmas outfit?

 Nr. 1 – HER || Nr. 2 – HER || Nr. 3 – HER || Nr. 4 – HER || Nr. 5 – HER || Nr. 6 – HER || Nr. 7 – HER || Nr. 8 – HER

​Jeg har jo kommet med noen sminketips til dere når det kommer til julebord/julaften/nyttår. Så da skulle det vell bare mangle om jeg ikke kom med litt antrekkstips også? Jeg har lagt min elsk på flere av disse kjolene dere ser ovenfor. Og dere skjønner kanskje at jeg vil selv gå for svart eller rødt i år. Jeg er ikke helt sikker på hva enda. Men liker nr. 5 og nr. 6 utrolig godt. Så kan hende jeg nesten må bestille meg dem altså! Til nyttår syntes jeg det er litt finere med paljettkjoler, men det går fint an å bruke det til jul også!

​Har du funnet ut av hva du skal ha på til jul enda? Hvilke farger liker du best i år? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *