VIDEO: November favorites

Nå som måneden går mot en slutt er det jo tid for nok en favorites video! Jeg har ikke så mange nye favorites da jeg fortsatt elsker mye av det samme som forrige måned. Men noen ting ble det denne måneden også! Og om du lurer på hva jeg har likt litt ekstra denne måneden så er det bare å sjekke ut videoen:
I dag er jeg på jobb og skal rett til byen etter å ha vært der. Vi har nemlig besøk av familien til tanta mi i dag og vi skal inn til byen å se på nissetoget og se tenningen av julegrana. Det er like koselig hvert år akkurat det. Får se om jeg får tatt noen bilder, og om jeg rekker/orker å blogge noe mer i dag. Men det får vi se.

Håper du hvertfall får en super lørdag! Har du hatt noen favoritter denne måneden? Liker du evt noe av det samme som meg?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *