November Recap!

Da var nok en måned over, og det er da nok en måned jeg kan se fint tilbake på! Jeg liker å lage disse innleggene da jeg rekker faktisk å tenke over hva det er jeg har gjort den måneden som gikk. For noen ganger går man rett og slett videre uten å sette pris på det som faktisk har vært. Så derfor har jeg bestemt meg for å gjøre dette fast, da jeg føler jeg får så mye ut av det!

Highlights: Hmm, denne månedens highlights har vært mange. Jeg har faktisk hatt en fin November måned, noe jeg ikke kan huske sist jeg hadde, så det å se tilbake på denne måneden er én eneste stor highliht. Og det er vell ikke værst? Men om jeg MÅ plukke ut en higlight så må det nesten være helgen min i Trondheim ✨Og at jeg faktisk kom hjem med en ny mac leppestift!

Brand-collaborations: Jeg har hatt flere gode samarbeid denne måneden. Både med Kappahl, Personlig almanakk og Makeup Revolution når det kommer til konkurranser, men også andre merker når det kommer til produkter og innlegg. Så må si dette har vært en god samarbeid måned. Jeg liker når dere lesere får mye ut av samarbeidene mine. Og denne måneden har det ikke vært mindre enn tre konkurranser. Og jeg har faktisk en til rett rundt hjørnet!! Så følg med for den!

Events: Denne måneden har jeg ikke vært på noe event, og har ikke planer om noen i Desember heller. Jeg har rett og slett ikke hatt tid og har måttet takke nei til et par da jeg ikke har vært hjemme. Men sånn er det. Man kan ikke delta på alt hele tiden!

Fashion: Denne måneden syntes jeg har vært god når det kommer til mote. Jeg har utforsket litt mer og stadig sett etter ny inspirasjon. Og ikke minst har jeg vært en god del flinkere til å ta outfitbilder denne måneden, så det sier vell litt? Det får dere se i et eget innlegg til tirsdag.

Travel: Denne måneden har jeg kun reist til Trondheim. Ikke at det er bare bare, for det var en fantastisk helg som jeg ikke ville bytta mot noe som helst. Det var godt å få noen dager sammen med min kjære igjen og jeg gleder meg masse til han kommer hjem til jul om bare tre uker!! 

Food: Denne måneden har jeg hatt en stor craving for pepperkaker og kakao. Kakao har jeg klart å holde meg unna i tre av ukene, men rett før jeg reiste til Trondheim så sprakk jeg og jeg måtte kjøpe meg en. Og når det kommer til pepperkaker, så har jeg hatt lyst på det hele måneden. Men det er først nå denne uken jeg faktisk har latt meg selv spise det. Så egentlig kjenner jeg at jeg er litt stolt av at jeg klarte å holde meg så lenge, på både kakaoen og på pepperkakene. 

Yes, så det var da min måned kort oppsummert! Jeg håper dere også har hatt en fin November måned og at dere får en fantastisk start på denne herlige juletiden vi har i vente. Og som jeg nevnte så kommer det snart en ny konkurranse, og jeg tror kanskje det er noe dere virkelig vil ha før jul! Så hold øynene oppe for en ny konkurranse snart!

Hvordan har din November måned vært? Har du hatt noen morsomme opplevelser?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *