Today is a good day to smile!

Sol og fint vær gir virkelig mye inspirasjon, og jeg elsker når det er slik på en mandag! Jeg har fått gjort så utrolig mye, og nå er jeg faktisk og får stelt neglene mine, men det betyr ikke at det ikke blir noe innlegg på dere av den grunn. Linn hjalp meg nemlig med å ta noen bilder til dere av antrekket mitt i stad. Jeg valgte å gå for noe komfortabelt, men like vell stilfullt. Noen ganger slår komforten litt ekstra hardt til, men det er jo viktig å være komfortabel!

Bukse – American Eagle || Genser – Kappahl (sponset) || Lang vest – Primark || Sko – Nelly
Øredobber – MBMJ || Smykke – Gina Tricot || Lommebok – MK

I dag flettet jeg også håret mitt for første gang på lenge! Jeg har ikke kunnet flette meg noe særlig etter jeg klippet håret kort. Men nå har det vokst så mye at jeg faktisk kan flette det. Passer bra når jeg straks skal klippe meg igjen? Tjah. Men jeg gleder meg til å klippe meg, bli kortere igjen!

Jeg er spent på hvordan neglene mine kommer til å se ut etter negltimen i dag! Jeg har en liten idé om hva jeg kunne tenke meg, men jeg er nok lett å overtale til noe annet. Jeg vil hvertfall ha noe som passer til jul i og med at jeg ikke skal få ordnet neglene mine igjen før jul. Så juleneglene kommer på nå! Og hvordan det blir skal dere få se i morgen.

Hva syntes du om dagens antrekk? Og hvordan tror du neglene mine ser ut etter dagens negl-time? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *