VIDEO: The Christmas Tag

 Siden vi endelig er i Desember tenkte jeg at det ikke kunne ha passet med noe bedre enn julespørmål denne onsdagen! Så jeg fant denne christmas tag lista på nettet og satte igang med de spørsmålene. Så om du lurer på hvilke julefilmer som er mine favoritter, hva jeg liker best av julemiddag og andre godsaker. Så er det bare å sjekke ut videoen. Og for dere internasjonale lesere, så får dere også vite hvordan de norske feirer jul. Håper dere liker videoen, og la meg gjerne vite hva jeg kunne gjort bedre!

I dag har jeg ikke allverdens med planer. Men tenker å kanskje ta meg en liten tur til byen. For å komme meg litt ut. Denne uken jobber jeg jo bare for pappa, bloggen og med youtube. Og da blir det litt mye stillesitting foran macen. Så er viktig å komme seg litt ut! Ellers må jeg planlegge en del fremover for både blogg og youtube da jeg har alt for mye på planen de kommende ukene. Og da må planlegging til.

​Håper dere får en fin onsdag! Og hva syntes du om videoen? Hva kunne jeg evt gjort bedre? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *