Something new in..!

Black Friday. Den store handledagen. Den dagen jeg hadde bestemt meg for å ikke handle noe som helst. Jeg holdt meg unna byen for å ikke bli fristet. Jeg var på jobb og ante fred og ingen fare. Dagen var snart over tenkte jeg. Men så kom jeg hjem. Jeg satte meg på macen. Og så var det gjort. Jeg shoppet!

Og som jeg sa til meg selv. Du har hatt lyst på en slik en så lenge, og nå er det 20%. Hvorfor ikke ta sjansen når du har den? Kanskje ikke det beste argumentet. Men jeg klarte hvertfall å overtale meg selv. Ikke at det skulle så mye til…

 Så i går landet det en pakke på posten og jeg kom meg fornøyd avgårde for å hente den. Jeg tok bilder av den og nå forteller jeg dere om mine «synder». Jeg som hadde lovet meg selv å ikke handle noe. Jaja, bedre lykke neste år? Og herlighet. Det var jo langt i fra den dyreste vesken!

Grunnen til at jeg også bestemte meg for å bestille akkurat denne vesken nå, er at jeg skal en del turer innover til Oslo denne måneden. Og da syntes jeg det er greit å ha en veske som man kan ha plass til mye i, OG som man kan ha på skulderen. Jeg har nemlig en veske som jeg får plass til en del i, men den må jeg enten gå å holde i hempene på hele tiden eller ha på albuen. Og det blir tungt etter en lang dag i Oslo. Dermed rettferdiggjorde jeg dette kjøpet enda mer.

 Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg plutselig måtte rettferdiggjøre dette kjøpet for meg selv? Jeg har jo hatt lyst på den så lenge, og nå tok jeg bare steget når jeg hadde sjansen. Det er ikke den fineste vesken. Men den er stor, moteriktig og lett. Passer meg perfekt!

Er det noen ganger du må rettferdiggjøre kjøp selv om du vet du blir fornøyd med det?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *