One of those days!

I dag er en av de dagene hvor ingen ting går som det skal eller som planlagt. Det er rett og slett ikke min dag i dag. Jeg skulle til byen i dag, jeg skulle ta antrekksbilder, jeg skulle ha en fin dag i dag. Men nope. Byen er ikke noe særlig når lønninga ikke er kommet inn enda. Antrekksbilder er ikke noe særlig når jeg ikke føler for å sminke meg eller pynte meg. Og en fin dag ble det ikke i det jeg slo tåa mi i et brekkjern som lå gjemt ved siden av en stol i gangen.

 Jepp, vi kan si at jeg ikke har den beste morgenen. Men håper vi fortsatt kan ta Osloturen i morgen, og håper det fortsatt blir en utrolig fin dag! Tror jeg bare må ta dagen i dag fri. Jeg klarer ikke å være positiv i dag, og da er det ikke noe særlig å smitte det over på dere. Så beklager om det allerede er skjedd.

Det er snart helg og dere burde alle nyte det til det fulleste og ikke minst finne på julete ting sammen med familie og venner. Det er det denne tiden handler om!

Ha en fin start på helgen alle sammen, så blogger jeg mer i morgen!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *