Off to Oslo!

 God morgen og god lørdag! I dag er planen enkel – Oslo står for tur og jeg gleder meg til både shopping, god mat og kos med familien. Planen er litt forandret da kennelen vi skulla ha Leo på (vi skulle egentlig overnatte i Oslo) ikke kunne ha han like vell, så måtte vi avlyse det å bli i Oslo til i morgen. Men vi skal ha en fin dag i hovedstaden uansett! Jeg har planer om å shoppe litt på Mac, og finne meg en deilig ullkåpe. Det holder for denne turen, men pengene flyr nok på kun de to tingene uansett! Og kjenner jeg meg selv rett så finner jeg nok noe annet også..!

Seinere i dag får dere en morsom video som jeg og Linn filmet tidligere i uken. Jeg har ledd så jeg har grini når jeg redigert den, så håper dere også syntes den er underholdende!

Ha en fin lørdag, og ikke minst en super fin helg! Har du noen planer for dagen? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *