VIDEO: The Chubby Bunny Challenge!

 

 Denne videoen har jeg lenge hatt lyst til å lage, men det har rett og slett ikke blitt gjort før nå. Og jeg er så glad for det! Denne videoen må være en av de morsomste å, hvertfall den morsomste jeg har laget hittil. Jeg og Linn fikk så latterkrampe og samtidig så doblet juleskummet størrelsen sin i munn så alt ble bare grisete egentlig. Men det ser ikke så ille ut på film, heldigvis! Og om du vil få deg en liten latter, eller hvertfall et smil om munn, så forslår jeg at du trykket play på videoen under her.

Vi ville gjøre det litt annerledes. MEst fordi vi har begge så små munner at vi tenkte det ville bli bedre å bruke juleskum da de var lange men smale. Men det viste seg ikke å være så lurt. For de utvidet seg mye altså!! Haha, huff. Gøy var det hvertfall! ✌

Har du prøvd å gjøre dette? Det er vanskeligere enn det ser ut som!!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *