I have a little secret!

I dag fikk jeg en super overraskelse i posten. Jeg har nemlig fått tilsendt masse sminke fra Elisabeth Arden, i og med at jeg har et hemmelig prosjekt på gang. Men det får dere ikke vite om før etter jul. Så dere må nok bare vente tålmodig på akkurat det, men jeg måtte bare vise dere all den fantastisk sminken. Og ja, jeg tok av all sminken jeg hadde på i dag for å teste dette ut med en gang. Jeg skal ikke late som noe annet!

 Jeg fikk 3 øyenskygger, en med to farger i og to med en farge i. Jeg fikk de i forskjellige brunfarger, noe jeg ikke kunne vært mer fornøyd med i og med at det er det jeg bruker mest. Og jeg testet i dag ut den med to farger, og for å si det sånn – den var pigmentert! Wow. Jeg fikk så mye farge på med en gang at jeg bare stod å måpte til speilet. Snakk om å få øyenskygge verdt penga altså!! Så om du sliter med at øyenskygger ikke gir så mye farge på deg, så prøv Elisabeth Arden sine, jeg garanterer at problemet vil forsvinne!

Jeg fikk også to forskjellige blush. En cream blush og en pudder blush. I dag testet jeg pudder blushen som er litt lysere, men den ble fin og naturlig på huden. Ikke for mye, men heller ikke for lite farge. Men selvfølgelig er denne, som alle andre blusher, lett å bygge opp med farge!

 Leppestiften jeg fikk var en nydelig rødaktig berry farge, og heter Rose Petal. Den er matt og utrolig fin i seg selv, men om du putter lipglossen på over så får du en fin look til en kveld på byen eller lignende. Så med det er det lett å gå fra dagslook, til kveldslook. Og det er vell greit, er det ikke det?

 Til slutt fikk jeg en mascara og en øyenbrynspenn. Jeg prøvde ikke mascaraen da jeg ikke orket å fjerne den jeg hadde på fra tidligere på dagen, men øyenbrynspennen prøvde jeg. Den var i en fin farge og var lett å jobbe med. Tuppen var også liten og tynn som gjorde at det var lett å skape en fyldig og naturlig look. Også likte jeg at det var en «kost» på andre siden av pennen som jeg kunne gre øyebryna mine med.

Så langt er jeg hvertfall utrolig imponert over Elisabeth Arden sin sminke. Jeg har aldri prøvd den før og det er noe jeg har gledet meg lenge til. Grunnen til at jeg har fått tilsendt dette nå derimot, det får vente til en annen gang. For nå skal jeg tenne litt stearinlys, fjerne all sminke, ta på pysjen og kose meg med en julefilm/vlogmas filmer på youtube! 

Håper dere får en super kveld videre! Har du noen gang prøvd noe sminke fra EA?

// produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *