VIDEO: Haul – Mac & Lush

 Jeg som var så smart glemte å lade kamera før Osloturen i helgen, så derfor ble det ikke nok klipp til at jeg kunne lage en vlog til i dag. Men jeg fant ut at jeg ville vise dere noe av det jeg kom hjem med etter Oslo turen, da jeg kom hjem med en del fra både mac og fra lush. Dette er to butikker jeg elsker å gå innom, så det var ikke noe unntak denne gangen jeg var i Oslo heller. Jeg hadde en liste med ting jeg ville kjøpe fra mac og jeg visste hva jeg likte og ville kjøpe på nytt fra Lush. Det ble ikke en billig tur, men verdt det? Så absolutt!!

Nok av ting sant? Jeg elsker mange av macproduktene allerede og en av lush tingene er også blitt brukt. Så ting blir ikke kjøpt uten at det blir brukt! Jeg håper dere liker videoer som dette. For etter jeg var i Dublin så skulle egentlig enda to videoer (hauls) derfra komme ut, men jeg mistet minnebrikken som filmene var på. Dermed ble de ikke noe av. Så håper hvertfall denne faller i smak og at dere ønsker flere slike videoer innimellom!

Hva syntes du om haul videoer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *