Myk og fin hud til jul?

Nå som det er vinter så er det ikke bare bare det med å ha fin og fuktig hud. Selv er jeg en av de som får tørr hud på to sekunder. Og for å holde huden min fin gjennom denne sesongen også, må jeg nødt til å gjøre noen tiltak. Jeg må smøre kroppen min mye, men noen ganger trenger fuktigheten litt ekstra hjelp. Da bruker jeg noen oljer fra Weleda, og tar noen dråper i badevannet i badekaret før jeg nyter noen avslappende minutter i det. Om kvelden liker jeg å bruke den som lukter av Lavendel da den er avslappende og gjør meg søvnig. Da er det bare å gå rett til sengs etterpå. Og hva er vell ikke deiligere enn det etter et bad?

 Andre ganger bruker jeg noen av de andre oljene med andre lukter. Den ene oljen er faktisk for ansiktet. Og når jeg ser at ansiktet mitt begynner å tape mot tørrheten bruker jeg gjerne den oljen som en nattkrem i stedet for min vanlige krem. Da hjelper det med å fikse tørrheten i ansiktet mitt. Jeg får gjerne tørre flekker under nesen og på kinnene mine. Så det er i hovedsak der jeg smører!

Disse oljene kan du fint smøre rett på litt fuktet hud, men jeg liker best å ha det i badevannet. Føler det gir en litt bedre effekt av en eller annen grunn. Noen ganger putter jeg også oppi en lush bathbomb som også skal mykgjøre huden. Og da trenger jeg ikke å gjøre det igjen på hvertfall en uke, halvannen!

Pleier du å slite mye med tørr hud? Har du noen andre tips til meg? 

// produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *