Serie anbefaling!

Mange av dere er kanskje midt oppe i julefilm-maratonet, men for dere som vil ha det litt på avstand så har jeg et lite tips. Jeg har nemlig sammen med familien min fått helt hekta på en serie som heter “Arrow”. Og det er en serie på Netflix. Den er utrolig spennende, og så fort du tror du har skjønt hva som skal skje, så er det en stor plottvist. Det er så kult med slike serier og det er nesten for vanskelig å stoppe!

Hvis dere spør hvem som helst som kjenner meg godt, så vet de at det ikke går an å spørre meg hva ting handler om. Jeg begynner da å forklare for avansert og for mye detalj, noe som gjør at jeg aldri blir ferdig. Dermed fant jeg en fin og passende tekst som beskrev på en god måte hva Arrow handler om!

 “Multimilliardæren Oliver Queen returnerer til samfunnet som en forandret mann etter å ha vært fanget på en øde øy i fem år som følge av en båtulykke hvor han var den eneste overlevende, og både faren og elskerinnen til Oliver var blant de som døde. Rett før faren døde, ba han Oliver om å rette opp alle feilene han gjorde i forretningslivet, og bringe rettferdighet til hjembyen. Han bestemmer seg for å skape et alter ego, så om dagen er han en milliardærplayboy, mens om natten er han den beryktede The Hood, som bekjemper kriminalitet og som bringer rettferdighet til samfunnet.

Oliver har imidlertid nok av personlige problemer ved siden av; ikke alle er like fornøyde med at han er hjemme. Kjæresten som døde var nemlig søsteren til hans eks-kjæreste, advokaten Laurel Lance, som nå er rasende på ham for alt han har gjort. Dessuten er moren og søsteren skeptiske til hvordan Oliver har forandret seg siden han kom tilbake. Det gjør det heller ikke bedre at faren til Laurel, som er politimann, er fast bestemt på å fange og arrestere The Hood, eller at Oliver på den harde måten erfarer at det å ha et vanlig liv ved siden av å være en kriminalitetsbekjemper og ettersøkt selvtekt ikke er det letteste.”

 Så, som dere kanskje skjønner så er dette en serie for de som liker å ha noe underholdende å se på og som liker at ting man ikke ser komme, skjer! Jeg, lillesøster, mamma og pappa er hvertfall blitt helt obsessed med denne serien og er godt inne i sesong 2 allerede!

Men jeg skjønner dere alle super godt om dere vil fortsette med julefilmene foreløpig. Men gi denne serien en sjanse på nyåret, for det fortjener den virkelig! Jeg er glad de andre tvang meg til å se på den med dem! For jeg var ikke veldig villig i starten, det må jeg ærlig innrømme.

​Har du sett noe av denne serien? Kunne du tenke deg et avbrekk fra all jul og se denne? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *