Året 2015 – Part 3

Juli 2015

Denne måneden startet med en av de mest fantastiske dagene. Jeg og Mathias hadde bestemt oss for å ta en padletur, og tok like godt med kamera, noe godt å spise og drikke og vi padlet ut på en øy her i skjærgården. Det var en dag med strålende vær og varmt var det også. Så det å bli våt i kajakene mens man padlet var ikke annet enn en nytelse. Ahh, jeg smiler bare ved tanken på denne dagen. Det var den beste daten vi hadde hatt på lenge. Og ja, det er viktig med dater selv om man har vært sammen en stund!

 Etterfulgt kom det en helg med masse kos i og med at Kristina var endelig på besøk i den fineste sommerbyen! Og gjett om vi utnyttet sommeren. Vi koste oss på brygga med god mat før vi kom oss på en idyllisk Kurt Nilsen konsert og deretter ut på et ikke så idyllisk utested. Haha, det ble litt ev en kveld, men gøy var det, og ikke minst så fikk vi en del ut av lørdag også. Selv om vi var littegran, tjah, begrensede? Men en fin helg var det, og jeg tror og håper vi skal få til noe slikt til neste år også!

Jeg og Mathias tok oss også en romantisk helg på hytta, siden det var den eneste sjansen vi hadde i løpet av hele sommeren. Og jeg kjenner nå at når jeg så tilbake på disse bildene så savner jeg hytta litt. Gleder meg til vi skal opp dit igjen i romjulen!! Men vi hadde det hvertfall super fint. Vi gikk turer, lagde mat og koste oss masse i hverandres selskap. Og de pizza’ene dere ser? DE var gode!!

Mot slutten av måneden så var jo jeg på Madeira sammen med familien min. Det var en tur jeg aldri hadde trodd sulle bli så bra. Vi opplevde så mye nytt og ikke minst fikk lære hvor nydelig den øya er! Jeg har så mye bilder og minner at det nesten er vanskelig å få ned alt uten at det blir for mye. Men jeg har skrevet et innlegg med tips om du skal til Madeira, og det kan du finne HER.

De beste minnene må nok enten være Off-road jeep tour, den botaniske hagen, eller da jeg fikk svømme med ville delfiner i havet! Ahh, det var en fantastisk måte å avslutte måneden på! Og om du vil lese mer om den tiden jeg hadde på madeira, så finner du alle innleggene HER.

August 2015

Det var denne måneden Mathias flyttet til Trondheim. Jeg tror ikke det helt gikk opp for meg med en gang i og med at han kom hjem nesten hver helg i løpet av måneden på grunn av konkurranser. Så kan ikke si at det var en tung overgang. Og ikke at det har vært vanskelig i etterkant heller! Men vi hadde hvertfall en kjempe fin dag sammen før han flyttet opp “for godt”.

Det var også denne måneden jeg bestemte meg for å klippe meg kort! Det var noe av det skumleste men samtidig det beste jeg noen gang har gjort. Og jeg har ikke angret et sekund! Okei, det er litt kjipt å ikke kunne flette det slik jeg pleide, men det er jeg villig til å ofre. Jeg trives godt med kort hår altså!

Jeg tilbragte faktisk en liten stund i Oslo denne måneden. Jeg ble med søte Christine på et GHD event, jeg spiste middag med en gammel barndomsvenninne og dagen etter hadde jeg littegran kvalitetstid med Kristina. Det var to fine dager i en by som var fylt med sol og varmt vær. Er ikke mye som er bedre enn det altså!

Jeg nøt deilig sommerkvelder utpå med gode venner og gjorde det beste ut av livet rett og slett. Vi tok båten inn til byen, spiste pizza ved brygga og satt der mens solen gikk ned. Det husker jeg var en veldig spontan tur, men det er jo det som blir ekstra koselig! Jeg gleder meg til sommeren igjen hvor det kan bli flere av slike kvelder, de blir litt for sjeldne for min smak! Men da betyr de kanskje mer og?

Og jeg må IKKE glemme at Mathias var med på sitt første Xterra Swimrun race! Det var ufattelig beundringverdig og jeg er så stolt over han som har gjennomført det, og på en så bra måte! Det var en full dag med kjøring, heiing, kjøring, heiing, kjøring og til slutt heiing! Men gøy var det uansett!

 Jeg gjorde visst en del disse to månedene. Nok til at jeg følte jeg ikke kunne inkludere September også. For da hadde dette blitt et milelangt innlegg. Jeg ser jo nå at jeg hadde en helt fantastisk sommer med mange utrolige minner. Og jeg er glad for at jeg så litt tilbake på dette nå, for ellers hadde jeg kanskje ikke sett at denne sommeren var så fin som den var. Hukomelsen tar ikke vare på følelser like godt altså, men fikk godfølelsen når jeg så tilbake på dette. Det skal ikke så mye til!

Håper du også hadde noen fine sommermåneder! Hva er ditt beste minne fra sommeren? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *