Christmas crazy!!

Sola skinner utenfor vinduet. Det er søndag morgen og jeg blogger fra senga. Er ikke mye som er deiligere enn det altså. Men så fort jeg har postet dette innlegget må jeg stå opp, jeg er nemlig ufattelig sulten og skal etterhvert videre på jobb. Søndagsåpent før jul er en fin ting! Jeg må også få filmet en sminkelook før jeg må avgårde på jobb, så har nok av ting som må bli gjort. Men greit å ha litt å gjøre, det syntes jeg!

Jeg håper dere alle sammen har det bra om dagen. Og at dere nyter før-juls tiden med julefilmer/musikk, kakebaking og kvalitetstid med familie og venner. Selv håper jeg det skal begynne å gå flere julefilmer på tv snart, for er ikke alltid like lett å overtale familien til å finne frem en julefilm i stedet for Arrow (hvis du lurer på hva dette er, så skrev jeg et innlegg om det HER). Jeg stemmer julefilm hver gang! Er bare jul en gang i året vet dere!

Lue – Kappahl (sponset) || Deiligste t-skjorta – Gina Tricot || Smykke – Gave || Solbriller – Rayban
Bukse – Gina Tricot || Sko – New Balance || Kåpe – Kappahl (Sponset)

 Som dere ser så kragler kamera fortsatt en del når det kommer til fokuset. Den sliter litt om dagen. Men jeg får jo aldri tatt meg tid til å sjekke problemet, og hvertfall ikke få fikset det. Jeg syntes slikt er så tiltak!! Men må vell få sjekket det snart. Kan ikke fortsette med slik dårlig fokus!

 Også sjekk det nye dekselet mitt da!! Jeg smiler hver gang jeg tar frem mobilen jeg nå. Jeg syntes det bare ble for bra! Kanskje litt teit, men når det kommer til julen så er det akkurat det jeg blir. Jeg blir så overdrevent teit og gjør alt mye mer julete. Jeg har nå til og med kjøpt meg skikkelig julete sengetøy, til en litt for dyr penge, og litt pynteputer. Så til uken når jeg har fri en dag skal rommet få en jule-makeover. Og jeg klarer ikke å vente. Men jeg venter heller til jeg faktisk kan nyte det. For disse dagene er jeg så mye på jobb på cafeen, også skal jeg jo på jobb/morsomheter i Oslo, så tiden til å nyte det kommer ikke før til Onsdag eller faktisk til fredag… Men det går nok ikke en dag over det altså!

Håper ikke det bare er jeg som er sånn når det kommer til jul? Og hva syntes dere om den nye kåpen?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *