A touch of blue!

Skjørt – Gina Tricot || Jakke – Kappahl (sponset) || Skjorte – H&M || Strømpebukse – Primark
Veske – Day by Birger et Mikkelsen || Solbriller – Ray Ban || Sko – DinSko || Skjerf – Kappahl (sponset)

 Dette var tirsdagens outfit, og jeg er så glad jeg tok med meg den veska. Jeg får jo plass til så mye oppi den, og når jeg i tillegg skulle ha med gavene til Kristina, så var det greit å ha litt ekstra plass. Men når det kom til konserten så hadde jeg med meg en liten cross-body veske jeg brukte istedet. Jeg og Kristina hadde nemlig fått med oss en del fra de møtene vi hadde vært på, og vi (jeg..)hadde shoppet litt, så vi fant ut at det var greit å leie et oppbevaringsskap på OsloS.

Men i dag derimot er jeg tilbake igjen på jobb på caféen og blir det til vi stenger i ettermiddag. Men jeg håper dere får super fin dag i dag og at dere nyter helgen som kommer i morgen. Dere må huske å ikke stresse for mye nå, man skal nyte denne herlige juletiden!

Ha en fin dag alle, og er det bare jeg som er lite flink til å bruke farger om vinteren? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *