My Go-To Foundation!

Jeg har lenge brukt No. 7 sin lift & luminate foundation, og jeg liker den fortsatt veldig godt. Men i det siste har denne fra Nilens Jord blitt den jeg griper mest etter. Det er vell kanskje fordi den passer hudfargen min litt mer akkurat nå, men også fordi jeg liker veldig godt hvordan den er og føles på huden min. Foundationen heter Second Skin Serum Foundation og er i fargen 547 Nude. Det er en vannbasert foundation, og det er ikke noe jeg har prøvd før. Og jeg må si at denne er mye mer flytende enn den fra No. 7. Men jeg liker det egentlig ganske godt!

 Foundation holder seg fin på huden og det går an å bygge opp dekkevnen til en viss grad. Men hva har man evt concealer til mon tro? Jeg liker hvertfall denne veldig godt for øyeblikket, og holder meg godt til denne. Men jeg kjenner jeg er blitt mer åpen til å prøve nye foundations, det er ikke bare én som er svaret. Det er mange andre der ute som passer min type hud. Som er normal til tørr hud. Så om du har samme type hud som meg, så tror jeg du vil like denne!

Har du en prøvd en slik type foundation før? Og har du noen andre foundations å anbefale meg? 

​// Produktet er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *