Need some inspiration?

Hei og god dag alle sammen! Har dere det bra? Jeg har min siste dag på jobb for i år i dag, så det skal bli litt deilig og jeg gleder meg til alle de kommende festlighetene. Selv starter jeg allerede i kveld, og jeg tror det blir bra altså. Og om du også skal på noe julebord eller en fest, og om du trenger inspirasjon til en sminkelook, tenkte jeg at jeg kunne dele med dere den siste videoen min.

Jeg har jo ikke lagt ut en video på halvannen uke, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Og jeg driver og planlegger en serie jeg skal starte med på youtube på nyåret. Mer om det vil jeg fortelle seinere, men det jeg kan si er at jeg tror og håper det vil slå an. Jeg legger hvertfall mye tid og penger inn i det prosjektet! Men yes, tilbake til denne ukens video, her har du inspirasjon til kveldens sminke:

Håper dette ga deg litt inspirasjon, og som du kanskje skjønte er det sånn jeg gikk da jeg var på Kurt Nilsen konserten tidligere i uken. Ikke at man så det ut mot kvelden, for tårene hadde rent som bare det pga kulda, men det var hvertfall slik det skulle se ut!

Håper dere likte videoen, og la meg gjerne vite om det er noen spesielle looks dere vil jeg skal prøve meg på! Send meg bilder eller link dem i kommentarfeltet, and I will se what I can do.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *