Den travleste tiden

God morgen alle sammen. Nyter dere julen enda? Selv så føler jeg vell egentlig at jeg ikke har rukket alt det jeg ville rekke. Jeg har ikke sett alle julefilmene jeg ville se og jeg har så vidt akkurat blitt ferdig med julegavene. Jeg har vært litt for flink til å kjøpe ting til meg selv i år, noe som egentlig ikke ligner meg. Jeg pleier å elske og bruke så mye penger/følelser som mulig på de jeg er glad i. Og jeg har jo gjort det i år og, men når det kommer til meg selv så har jeg unnet meg en del mer enn jeg pleier å gjøre. Jaja, det må vell være lov innimellom?

Jakke – NY || Skjerf – Day by Birger et Mikkelsen || Topp – H&M || Veske – Michael Kors
Skjørt – Kappahl (Sponset) || Sko – Din Sko || Solbriller – RayBan

 I dag er planen en liten tur til byen med Mathias for å handle inn de to siste julegavene han må kjøpe. Vi skal også i løpet av dagen få sett en julefilm, det blir også en familiemiddag hos han, så dagen i dag er nok ganske full. Men jeg håper på å få til å filme en video til dere i dag. Jeg har vært litt sløv i det siste/ hatt lite med tid til overs, men på nyåret kommer jeg sterkt tilbake. Har nemlig masse spennende på planen fremover!

Bloggen har også kommet litt i andre rekke om dagen. Jeg vet ikke hvor mye dere legger merke til det, jeg mener hvem har egentlig tid til å lese så mye blogger om dagen? Selv har jeg ikke mye tid. Jeg får lest innom et par når jeg logger inn her på Nouw for å skrive til dere. Men om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fremover, så er det bare å si i fra. Jeg er åpen for det meste. Om det er at dere ønsker en spørsmålsrunde, eller noe spesielt om sminke, det neste jeg ønsker å kjøpe osv. Bring it on!

Hva syntes dere om antrekket, og hva kunne dere tenke dere at jeg blogget om?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *