– Min kveldsrutine –

Er det noe jeg stadig får spørsmål om så er det hvilke produkter jeg bruker om kvelden/morgenen. Så i dag tenkte jeg å vise dere min rutine om kvelden. Jeg bruker nemlig ikke så alt for mange produkter om kvelden. Det av den grunnen at når jeg skal legge meg er jeg trøtt og vil vell bare legge meg.

Men hvertfall så bruker jeg denne Micellar Cleansing Water fra Garnier for å fjerne alt av ansiktssminke. Jeg tar noen av den på en bomullspad før jeg fjerner sminken på vanlig måte. Har jeg mye sminke på kan det hende jeg må bruke et par pads. Er viktig å få med seg alt, og ikke sove med noe sminke på huden. Det er om natten huden skal lege seg selv vet dere, og da er det dumt å ha noe sminke igjen på huden.

Så tar jeg denne eyemakeup removeren fra Nilens Jord på en bomullspad og fjerner øyesminken min. Jeg har falt helt for denne da den lett fjerner selv vannfast mascara, og det er det ikke alle som er like gode på. Jeg har brukt denne i noen uker nå, og jeg kjenner at den er blant de beste jeg har prøvd. Så spørs nok ikke om jeg må skaffe meg en ny en av denne så fort den er tom!

Til slutt smører jeg et lag med denne nattkremen fra Elizabeth Arden. Det er en tjukk og fin gel som reparerer huden i løpet av natten. Noe som er veldig greit etter en lang dag med en del sminke på. Og huden min blir virkelig myk og fin etter å ha brukt denne!! Jeg bruker også noen ganger en ansiktsolje fra Weleda i stedet for denne fra Elizabeth Arden. Jeg syntes det er greit å variere litt innimellom.

 Men ja, det var min enkle og fine kveldsrutine. Man trenger ikke alltid å belaste huden med forskjellige skrubber og liknende. Innimellom er det veldig bra, men langt i fra hver eneste kveld. Da er gjerne det enkleste det beste!

Jeg prøver jo stadig nye produkter, så kan jo si at dette ikke er min faste rutine hele tiden. Den er min faste rutine akkurat for øyeblikket, men i Januar ser den nok litt annerledes igjen. Sånn er det når man har lyst til å prøve så mye. Men så er det jo litt som blir faste favoritter også da!

​Har du noen produkter du MÅ bruke om kvelden? Hva heter de, slik at jeg kan teste de? ?

​// Eight Hour Night Cream og Eye Makeup Remover – sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *