Want it to last all day??

Det er snart nyttår, og er det noe man gjerne vil så er det at sminken skal holde seg fresh og fin gjennom hele kvelden og hele natta. Dette er ikke like lett uten en god base! Jeg tenkte derfor å fortelle dere om hva jeg bruker for at den skal holde best mulig, også ville jeg vise dere et par andre produkter fra Elizabeth Arden som jeg virkelig har lagt min elsk på denne måneden.

I det siste har jeg brukt den nye primeren til Elizabeth Arden som kom ut nå i Desember. Jeg har tidligere ikke hatt noe særlig erfaring med primere. Jeg har prøvd et par, men har ikke helt følt at de gjorde jobben godt nok. Men når jeg prøvde denne merket jeg en enorm forskjell. Den holder sminken på plass gjennom hele dagen og sminken min pleier gjerne å forsvinne utover ettermiddagen når jeg ikke bruker den. Så om du er på utkikk etter en god primer så er denne verdt å kjøpe. Jeg vet ikke helt nøyaktig hva den koster, men når den holder så godt på sminken så syntes hvertfall jeg det er verdt det!

Jeg har også lagt min elsk på denne blushen. Det er en lys rosa farge, som egentlig er ganske kald-tonet noe som er mye finere på min hud. Om jeg får ting som er for varm-tonede blir det ikke seende så fint ut. Hvertfall ikke om vinteren. Er noe annet om sommeren og etter man har vært i syden så klart! Men denne er lett å ta på, det blir ikke for mye på den første gangen, men den er også lett å bygge opp om man ønsker mer farge, Ikke minst er dette et produkt som varer lenge, og da ser jeg ikke problemet med å betale litt mer for et kvalitetsprodukt. Men selvfølgelig, det handler litt om interesse og prioriteringer!

Mascaraen, wow. Forrige måned skrøt jeg jo veldig av Maybelline sin False Lashes mascara, men denne måneden har denne fra EA vunnet over Maybelline sin. Jeg får nemlig super lange, fine og separerte vipper med denne. Den gir litt volum, men ikke så alt for mye. For min del så gjør ikke det så mye, men kan jo hende du ønsker litt mer. Jeg skal bruke denne i min neste Get Ready With Me video som kommer opp i løpet av uken, så dere kan se hvordan den blir da!

Og til slutt har jeg funnet denne herligheten av en Bronzer/Highlighter. Jeg selv bruker den akkurat nå til en fin og naturlig contouring da alle de tre fargene sammen gir en fin og naturlig glød til huden min. Jeg vedder på at denne kan være fin på sommerbrun hud, men den er ikke farlig å bruke om vinteren heller altså. Mønsteret og fargene er det ikke å si noe på, gjør ikke noe at sminken ser fin ut også? ?

Dette har vært mine Go-To produkter fra Elizabeth Arden i det siste. Neste gang tenkte jeg å vise dere mine go-to fra et litt mer prisvennlig merke. Kan jo ikke bare ha de dyre sakene å snakke om! Så tenker kanskje å ta produktene jeg griper etter fra Maybelline. Det er nemlig det «drug-store» merket jeg bruker mest. Så håper slike innlegg faller i smak.

Det er faktisk noe likende jeg skal starte med på youtube kanalen min også. Jeg skal lage sminkevideoer med kun sminke fra et og et merke. Altså en sminkevideo med kun sminke fra Elizabeth Arden, en med kun sminke fra Maybelline, en med kun sminke fra Nilens Jord, kun med L’oréal, osv! Så håper det er noe som også kan falle i smak hos dere som følger bloggen min. Jeg deler jo ikke lenger alle videoene mine her, men skal si i fra når de videoene blir lagt ut!

Har du en annen god primer jeg burde prøve? Og hva syntes du om den nye ideen min?

// Produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *