A wonderful start to the year!

Ahh, dagen i dag har vært fantastisk. Jeg sov som en liten unge i over 10 timer i natt, så kan si jeg våknet kvikk og uthvilt i dag. Vi la oss vell i 2 tiden i natt, så dere kan jo regne dere til når jeg våknet i dag.. Vi koste oss med en deilig frokost før vi slappet av en liten stund foran hver vår pc. Men når vi så at solen tittet frem gjennom tåken var vi raske til å kle oss varmt for en fin tur på fjellet! Og gjett om turen ble fin. Jeg mener, se så nydelig det var da!

Absolutt fantastisk var det! Jeg håper det blir sånt vær hverfall én dag til i løpet av helgen. Da blir det enten en skitur sammen med litt god mat i sekken, eller samme topptur som i dag, bare da tar vi med akebrett til turen ned! Det var det eneste som manglet med turen i dag.

Nå er solen gått ned og vi sitter på hver vår pc igjen og slapper av. Vi har også akkurat laget oss en kakao med både krem og marshmallows, så gjett om vi koser oss. Vi kan si at den første dagen i det nye året ikke kunne vært bedre. Jeg har hvertfall storkost med sammen med min kjære.

​Hva har du brukt denne første dage i det nye året på? Har du hatt en fin start?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *