Nytt år – Ny planlegger

Godt Nyttår alle sammen! Håper dere hadde en super start på 2016. Jeg skjønner ikke helt at vi er i enda et nytt år. Tiden flyr så alt for fort. Før vi vet ordet av det er det sommerferie og da har allerede halve året gått! Men før den tid er det mange spennende ting som skjer, både privat og blogg messig. Så jeg tror at 2016 blir et veldig godt år på flere kanter, og det er ikke noe som er mer motiverende enn det!

Men når det er en del som skjer er det jo greit å ha en plass å skrive ned alt slik at ikke ting forsvinner for meg. Jeg har da fått meg denne notatboken fra Personlig Almanakk. De var så snille og lot meg bestille det jeg ønsket og i og med at jeg allerede hadde en almanakk som bare er halvveis, tenke jeg at det var greit å bestille en notatbok. Jeg har nemlig brukt opp notatsidene bak i almanakken min for det er så godt med plass mellom linjene og det er jo en ringperm, noe som jeg syntes det gjør lettere å skrive ting i den. Jeg liker ikke notatbøker med harde covere, det blir for klønete…

Så i denne boken planlegger jeg da innlegg for den kommende uken (har blitt litt hipp som happ nå i jula desverre.), innlegg som må skrives, ideer til innlegg osv. Det er greit å ha alt som handler om bloggen på én plass. Istedet for noe her og noe der. Da har jeg kontroll. Men selvfølgelig, du kan jo selv bruke notatboken til akkurat det du vil. Og det beste er jo at du kan designe den helt selv!! Sjekk ut mer om det på hjemmesiden til Personlig Almanakk HER, og jeg lover deg du kommer til å bli avhengig om du bestiller. ?

Pleier du å bestille noe fra Personlig Almanakk? Og har du prøvd notatbøkene deres der før??

// Notatboken er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *