My two new paletts!

Hei og god dag alle sammen. I dag tenkte jeg å vise dere de to nyeste øyenskygge-palettene i samlingen min. Jeg fikk paletten fra Urban Decay av fineste @KRISTINA til jul og hun overgikk virkelig seg selv altså. Jeg mener, har dere noen gang sett en finere palett? Det tror jeg ikke jeg har. Og det beste er jo at den er Limited Edition og at det er kun 50 andre i Norge som har den (med mindre noen kjøper den i utlandet så klart.). Jeg har testet flere av fargene hittil og jeg er så fornøyd med de og hvor pigmenterte de er. Det er ikke mye farge som skal til før du før en kul og knæsh look.

Før jul bestilte jeg meg også en øyenskyggepalett fra Fleur de Force. Dette er en youtuber som har kommet med noen sminkeprodukter, og jeg tenkte at det var på tide å prøve en av produktene hennes. Denne gangen ble det en liten men super lekker palett med 4 farger. Det er fire nøytrale farger, men den som er nederst til venstre er litt mer lilla enn de andre. Og den som er øverst til venstre er en nydelig champagne farge. Jeg bruker denne paletten stadig da den er enkel og lett å få med seg rundt, men også fordi den har nydelige farger som jeg gjerne griper etter, uansett palett!

Jeg har virkelig fått hekta på øyenskygger, og føler jeg begynner å få det litt mer til om dagen. Jeg syntes det er gøy å eksperimentere med nye farger og det er gøy å se nye resultater. Og selv om jeg på ingen måte er super god enda, så har jo ikke det så mye å si. Jeg har det gøy og koser meg med sminke. Det er akkurat som andre har fotball og turn som hobby. Tjah, hvertfall nesten! Man blir også bedre jo mer man øver/trener!

Er nok ikke lenge til det er flere nye paletter i samlingen min uansett merke. Jeg har en svakhet for nye øyenskygger altså. Og om jeg ikke tar helt feil så blir det nok kanskje en palett fra Mac når jeg skal til Oslo seinere i Januar. Det skal vi nok virkelig ikke se bort i fra..

Har du en øyenskygge palett jeg burde sjekke ut? Hva syntes du om disse palettene?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *