A weekend off!

Hei alle gode som tar turen innom selv om jeg ikke har blogget. Jeg valgte å ta helgen fri da jeg var på jobb og fordi Mathias skulle reise til Trondheim igjen i går, så ville tilbringe mest mulig tid sammen med han. Tenk at han har vært hjemme i hele 3 uker! På en måte har det gått så fort, men samtidig har vi gjort så mye at det føltes ganske lenge, og da er det litt tungt å vite at det er 7 uker til vi ses neste gang. Men sånn er det.

Selv startet jeg dagen i dag med en negltime for å freshe opp dem litt. De så nemlig ikke ut nå. Så var godt å endelig få gjort det. Dere får se de nye neglene mine i et innlegg i løpet av morgendagen. For i dag har jeg litt innlegg å skrive, litt planlegging å gjøre og rydding av rommet. Sistnevnte har jeg startet med, så er heldigvis godt igang!

Ser jeg må bestille en nappe og fargetime for brynene mine! Haha, se bort i fra dem..

Jeg ville bare innom en tur og ønske dere en god start på uken. Selv skal jeg jobbe litt både på cafeen denne uken, og med bloggen. Jeg har litt å ta igjen etter julen og nå den siste uken, men tror det skal bli godt å komme tilbake til gamle rutiner igjen! Det kan hende det blir nok en Oslotur til helgen om jeg ikke tar feil. Og jeg gleder meg allerede. Da skal jeg nemlig kjøpe noen siste og etterlengtede produkter fra mac! ?

Håper dere er klare for at jeg er fullt tilbake. Jeg tror ikke det blir to innlegg hver enste dag som jeg hadde i høst, for det ble rett og slett litt for mye til slutt. Et innlegg skal det bli hver dag, og enkelte dager kan det hende det blir fler. Det ser jeg litt an, men håper det går fint for dere!

Er du klart å komme deg tilbake til alle de gamle rutinene enda? Ha en fantastisk start på uken!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *