IF CLOTHING LINE!

Etter jeg selv tok lappen, er det en ting jeg har blitt ekstremt mye mer oppmerksom på enn jeg var tidligere. Nemlig viktigheten med å bruke refleks når det er mørkt ute. Det er så ekkelt å kjøre også plutselig er det et menneske som går langs veien som du ikke har sett før du nesten var for nærme. Det er skummelt for både gående og de kjørende. Og det er sjåførene i bilene som får svi for at folk er for dårlige til å bruke reflekser. Så IF har nå kommet ut med noen plagg som skal gjøre det «lettere» å bruke refleks. For selve plaggene er rett og slett reflekser.

Når jeg så reklamen første gang satt jeg på kinoen i Trondheim sammen med kjæresten min. Og det var en av de reklamene jeg faktisk fulgte med på, i og med at jeg syntes det selv er så viktig. Selv så er jeg flink og har refleks stadig med meg, for jeg vet hvor dårlig jeg selv syntes i mørket. Men jeg syntes det er godt at IF tar tak og virkelig prøver å gjøre en forskjell, for det skal ikke så mye til. En liten refleks rundt armen er nok til at sjåførene i bilene ser deg!

Under her kan du se videoen jeg så da jeg ble fengslet på kinoen allerede i November.

Om du kunne tenke deg noen av plaggene du ser enten på bildene eller i videoen over, så kan du finne det HER. Et par votter som syntes og som kan minske sannsynligheten til påkjørsel med hele 50%, det er vell verdt det? Det kan spare livet ditt! Så vær flinke til å bruk refleks. Selv om snøen nå er her og det gjør det lysere ute, så kan det være vanskelig å se personer uten refleks.

Har du sett denne reklamen før? Hva tenkte du når du så den første gang?

// Annonse

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *