December favorites!

God torsdag alle sammen! I dag tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritt ting fra Desember. Bedre seint enn aldri, eller hva? Jeg tenkte at jeg denne gangen skulle både skrive et innlegg om det OG filme en youtube video om det. Så det vil si at om du ikke orker å lese kan du heller se det samme i en video under her.


Okei, jeg velger å begynne med skincare. Jeg har nemlig i Desember falt helt for Garnier sitt populære Micellar Cleansing Water. Jeg har brukt dette hver dag til å fjerne ansiktsminken og den får med alt over alt. Den er virkelig super bra og jeg føler ikke at den tørker ut huden på noen som helst måte. Jeg tar kun litt på en bomullspad og fjerner da sminken min på den måten. En enkel, fin og effektiv måte å fjerne sminken sin på. Og ikke minst mye bedre enn å bruke de serviettene man får kjøpt i butikkene!

Jeg har også lagt min elsk på to produkter fra Mac Cosmetics denne måneden. Nemlig mac sin Fluidline Blacktrack eyeliner gel og Plumful leppestiften. Jeg har bare brukt gel lineren siden jeg kjøpte den i starten av Desember, og gjett om jeg er frelst. Jeg har ikke hat lyst til å bruke noen liquide linere siden, og jeg tror det skal litt til for at jeg skal vende tilbake til akkurat det. (Det kommer forresten et tips/triks-innlegg til å få til eyelineren sin på en lettere måte til helgen) Og når det kommer til leppestiften, do I even need to say why? Den er bare fantastisk å ha på, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på og ikke minst så er det jo en nydelig farge!

Jeg har også hatt hekta på et par produkter fra Elizabeth Arden. Jeg har virkelig fått sansen for blushen og mascaraenhennes. De er perfeksjon, og jeg er ganske vanskelig å overbevise når det kommer til mascara. Jeg har korte og veldig rette vipper. Men med en vippetang og denne mascaraen er det problemet løst. Og det varer så lenge, men utover kvelden så dropper de litt. Det er ikke så farlig da jeg sikkert bare skal ligge inne på sofaen resten av kvelden uansett!

I desember hadde jeg dilla på to øyenskyggepaletter som jeg stadig gikk tilbake til. Nemlig Fleur de Force sin Lunar Rose Palett og Soap & Glory Perfect ten palett. Mange nydelige farger som jeg alle har hatt dilla på. Mye kobber/gull og litt lillatoner. Jeg aner ikke hvor det med lillatonene kom fra, da jeg aldri har brukt det noe særlig før, men 2015s siste måned var det vendepunktet! Nå etter det har jeg blitt mye mer flink til å eksperimentere med farger, blant annet grønn, og det er ganske stort for min del!

Når det kommer til snacks i Desember, så ble det jo ikke akkurat lite av det. Men det som utmerket seg som en favoritt for min del må nok være Lakrids by Johan Bülow i smaken Salty Caramel Choc Coated Liquorice. FOR EN SMAK!!! Det var det merkeligste jeg hadde smakt når jeg fikk den av @KFJELLHAUG til jul, men samtidig så var det noe av det beste jeg hadde smakt.. Og nå er jeg hektet. Så må nok kjøpe meg en ny boks da jeg skal til Oslo, bare for å ha det liggende til denne boksen går tom!

​Jeg har også en annen julegave fra Kristina som har vært blant månedens favoritt og det er Voluspa Crisp Champagne. Den er helt himmelsk! Og om dere lurer på hvorfor julegaver er blant mine favoritter fra hele desember er det fordi vi hadde en egen liten julaften sammen på en café i Oslo i midten av Desember. Så føler det er da greit å ta det med!  Og jeg må kjøpe meg et nytt av denne og, da jeg nesten har brent det opp. Min kjærlighet til duftlys er litt for stor altså!

Sist, men ikke minst så har jeg i desember forelsket meg helt i den nye paletten min fra Urban Decay, Urban Spectrum eyeshadow palett. Det er helt utrolig hvor pigmentert denne paletten er og ikke minst så har den et bredt spekter av farger jeg ikke har fra før av. Dette er vell egentlig den paletten med mest fargerike farger, og jeg tror jeg liker det. Jeg begynner å utforske litt mer med farger og jeg tror jeg også kommer til å fortsette med det fremover!

 Disse favorittene kom som sagt litt seint, men jeg tenkte jeg hvertfall kunne vise dere hva jeg hadde hektet på den forrige måneden. Men jeg må virkelig si at desember var måneden hvor jeg prøvde mest nye produkter i løpet av hele 2015. Det var en måned med mye sminke shopping og sponsing. Så hadde helt klart mye å teste ut! Jeg hadde også hekta på en av Elizabeth Arden leppestiftene mine, men for øyeblikket så finner jeg den rett og slett ikke. Jeg har ingen anelse om hvor den har tatt veien… Og jeg sier dere: Det er ikke første gang noe av sminken min har plutselig bare forsvunnet! Tror jeg må ta en skikkelig ryddings på rommet i løpet av helgen!

Hvilket produkt/ting var det du bare MÅTTE bruke/ha i løpet av desember?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *