New baby to my collection!

OH MY GOD! Jeg er så glad jeg tok sjansen og kjøpte denne vesken forrige uke. Det var salg på Miinto og jeg hadde lenge siklet over den perfekte hvite Leo Wulff vesken. Jeg så plutselig at den var på 30% og det var kun 30 minutter igjen av salget. Det var ikke noe jeg hadde lang tid å tenke over, og jeg spurte både den ene og den andre om jeg faktisk burde kjøpe den, og alle sa at jeg burde det, så jeg gjorde det. Og jeg er så alt for glad for at jeg gjorde det, jeg mener se på den lekre babyen da!!!

I “midten” er det hvitt skin og på sidene er det faktisk et beige aktig stoff, og jeg syntes det gir den perfekte kombinasjonen. Grunnen til at jeg ville ha denne akkurat i hvit var vell fordi jeg syntes den var så fin og stilren, og når jeg så det var et beige aktig stoff på sidene var jeg solgt. Jeg visste jeg kom til å elske den, så det gikk noen måneder før jeg faktisk bestilte den hjem, men nå er den min.

Dere har jo allerede sett den i negl-innlegget mitt, men jeg syntes denne fortjente et eget innlegg. Såpass fornøyd er jeg med den. Det eneste jeg var usikker på på forhånd var det hvor liten den faktisk var. Men den var akkurat perfekt i størrelse. Den var ikke for liten, noe som vil si at jeg fikk plass til kamera mitt (speilrefleksen!!) og hadde fortsatt godt med plass igjen i veksen. Men den var heller ikke for stor, noe som kan bli tungt og kronglete å bære på. Så akkurat det er jeg veldig fornøyd med. Den passet akkurat til det bruket jeg ville ha den til! Så gjett om denne blir på så og si alle outfitbildene mine fremover!

​Hva syntes du om den nye vesken min? Og hadde du turt å kjøpe den i hvit, eller hadde du gått for klassisk sort?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *