Elizabeth Arden VS. Nilens Jord

Jeg har nå en stund prøvd to forskjellige øyenbrynspenner. En fra Elizabeth Arden og en fra Nilens Jord. Jeg tenkte at jeg i dag skulle ha en liten review av disse og fortelle dere om hva jeg likte best med de forskjellige. Jeg er jo på ingen måte proff når det kommer til akkurat dette, og det spesielt ikke når det kommer til øyenbryn, men jeg lærer hver dag og finner stadig ut hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Så håper hvertfall at innlegget faller i smak!

Nå er dette to veldig forskjellige “penner”. Den fra Nilens Jord er en mer blyant som man tenger på, mens den fra Elizabeth Arden er mer en Twist-up pencil. Jeg fant ikke noe annet å kalle den, så da ble det det! Jeg liker de på to helt forskjellige måter. Jeg syntes den fra Elizabeth Arden får en mye mer naturlig finish da det er lett å tegne slik at det ser ut som hår og at brynene da ser mer fyldige ut. Men på en annen måte så liker jeg også den fra Nilens Jord da den skaper mer jevnhet, og får brynene mine til å se flawless ut.
PicMonkey Collage
Så på en måte føler jeg ikke at det helt er rettferdig å sammenlikne disse to produktene, men på en annen måte hvorfor ikke? Man finner jo ikke ut hva man liker best om man ikke prøver ting som er litt forskjellige!! Men på akkurat dette vet jeg faktisk ikke om jeg kan komme frem til en favoritt. Nemlig fordi jeg liker begge to, men til helt forskjellige ting.

Ønsker jeg en naturlig look så griper jeg etter den fra Elizabeth Arden, men om jeg ønsker en flawless look blir det fort den fra Nilens Jord. Det er at det forskjellige type “blyanter” er nok det som gjør den største forskjellen. Konsistensen på begge er veldig behagelige og de er lette å påføre. Jeg føler kanskje at den fra EA er litt lettere å kontrollere da den ikke gir alt for mye farge på en gang og siden det er en så tynn blyant.

Så jah, som dere skjønner så sliter jeg litt med å finne ut av hvem som er min favoritt. Dermed tror jeg at jeg må si at de komme på førsteplass begge to. Det fordi jeg liker de til to helt forskjellige looks! Så om du liker en naturlig look vet du hva du kan prøve next, og om du ønsker en mer flawless look (som selvfølgelig er mer populært om dagen) så anbefaler jeg å prøve ut den fra NJ.

Håper dette hvertfall hjalp dere litt om dere er på utkikk etter et nytt øyenbryns produkt! Hva liker du best å bruke på øyenbrynene dine?

// Produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *