All shades of dark!

Det er tirsdag, og nok en arbeidsdag er igang. I dag er det blogg/Youtube og å jobbe for pappa som står på planen. Men før jeg fortsetter med det så tenkte jeg å vise dere lørdagens outfit. Vi endte nemlig opp med å dra til Skien på besøk til besteforeldrene mine, og da hadde vi jentene en koselig liten tur på senteret like utenfor leiligheten deres. Og selvfølgelig tok jeg muligheten når jeg hadde et okey antrekk, fint vær og kameraet klart i vesken til å ta noen antrekksbilder til dere.

Bukse – Gina Tricot || Cardigan & Overdel – Kappahl (Sponset) || Øredobber – MBMJ
Veske – Leo Wulff || Solbriller – Rayban || Sko -Din sko || Klokke – Klokker.no (sponset)

Cardiganen jeg har på er faktisk på salg nå dere! Så om du trenger/bare vil ha en slik er det bare å løpe og kjøpe. Jeg digger slike cardigans selv, men har desverre alt for få av dem. Derfor ble jeg glad når jeg så denne og visste med en gang at den måtte bli min!

Jeg håper dere har en fin dag i dag og at uken har startet bra for deg. Selv har jeg litt å gjøre denne uken, så tror ting kommer til å gå slag i slag. Men det er ikke annet enn gøy! I morgen kommer jo også den første videoen i den nye youtubeserien min ut, så gleder meg masse til å få redigert den og ikke minst se hva dere syntes om den. Jeg kommer til å blogge mer om det i morgen!

Ha en fantastisk dag! Hva syntes dere om det kanskje litt for enkle antrekket mitt?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *