My growing mac collection!

I’m back!!! Haha, du tenker kanskje «har du vært borte?». Og for dere så har jeg vell egentlig ikke det da jeg var så lur og forhåndsskrive innlegg til både mandag og tirsdag allerede på søndag. For utpå dagen på søndag klarte jeg nemlig å pådra meg hjernerystelse. Så jeg har nå i to dager liggi rett ut og ikke kunnet gjort noe som helst, og ja jeg trodde jeg skulle kjede livet av meg. Men endelig er jeg litt bedre og kan sette meg hvertfall litt på macen. Det har vært etterlengtet!

Så i dag tenkte jeg å vise dere min mac kolleksjon som har vokst en del på kun to måneder. Sist jeg viste dere min mac kolleksjon, i slutten av November, bestod den av kun tre leppestifter. Men nå i Januar er det kommet litt mer i denne kolleksjonen, og det er så gøy å se!

_MG_7470

Siden sist har én ny leppestift ankommet kolleksjonen, nemlig Yash. Det er en matt leppestift og faktisk en av mine første matte. Jeg har ikke brukt den alt for mye etter at jeg kjøpte den i starten av Desember, men det er mest fordi jeg har sliti en del med tørre lepper, og da er det ikke noe særlig å påføre en matt leppestift. Så håper den tørkeperioden er på vei til å gå over slik at jeg nå kan begynne å bruke denne leppestiften mer. Er ikke noe som er mer kjedelig enn å ha en man ikke kan bruke.

mac

_MG_7476

Jeg har også skaffet meg en highlighter, prep + prime pudder og et shaping powder. Higlighteren er en av de nyeste tingene som er ankommet kolleksjonen min, og jeg elsker den allerede. Jeg fikk den vell i posten for en uke siden, og hver gang jeg har sminket meg siden det, har jeg brukt akkurat denne! Den gir den perfekte highlight!

Jeg kjøpte også denne måneden mac prep + prime. Det i håp om at sminken min skulle holde seg fin lengere og det gjør den så absolutt. Jeg påfører denne etter at jeg har tatt på foundation og concealer, da for å gjøre det litt mindre shiny, og for å sette sminken. Jeg elsker effekten dette pudderet gir sminken min, og tror dette kommer til å bli en fast en i sminkemappa mi fremover. Shapingpowderet kjøpte jeg i hovedsak i desember for å ha noe å sette concealeren min med, men nå har jeg prep + prime, så den blir ikke brukt så mye lenger..

_MG_7478

Også til slutt har jeg tre litt forskjellige produkter. Jeg har en concealer (som jeg har nå kjøpt to av da jeg mistet den andre i badegulvet for to uker siden..), gel eyeliner, lip pencil og prep + prime fix +. Concealeren er den beste jeg har prøvd, og med en gang jeg knuste den forrige måtte jeg bare bestille meg en ny en. Jeg klarer meg rett og slett ikke uten denne lenger! Og gel eyelineren er også blitt en favoritt i sminkeskuffen. Jeg kjøpte denne 5 desember og jeg har brukt den hver dag jeg har sminket meg (utenom i dag faktisk..).

Lip pencilen har jeg i fargen spice og jeg syntes den er kjempe kul, men desverre så passet den ikke så alt for godt til leppestiftene mine fra mac, men passet til noen andre jeg hadde. Og er nok ikke lenge til jeg har en mac leppestift som passer til den heller. Men når det kommer til mac prep + prime fix + så må jeg si at jeg er ganske skuffa. Den funker ikke som det skal på meg da den får ikke sminken til å smelte fint sammen, og om den faktisk gjør noe så syntes jeg faktisk den fjerner sminken min. Så den var rett og slett et bomkjøp..

Har du prøvd noen av disse mac produktene og hva syntes du om dem? Har du noen andre produkter å anbefale meg?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *